Хелловін і повний місяць 31 жовтня 2020: астролог розповів, чим це небезпечно і чи побачимо ми Блакитний Місяць

В цьому році ніч з 31 жовтня на 1 листопада буде містичною, адже збігаються Хелловін і повний місяць. Більш того, на небі може з'являтися рідкісний Блакитний Місяць.

Зазвичай повний місяць буває раз на місяць, проте іноді настає і вдруге. Це як раз такий випадок. Дане астрологічне явище відбувається раз в 2 з половиною роки, а ось з містичним Хеллоуїном воно в останній раз збігалося в далекому 1944-му.

Особливості повного місяця

31 жовтня Місяць потрапить під знак Тельця і цей період буде нелегким. Астрологи вважають, що люди та всі живі істоти в цілому відчують на собі сильну енергетику цього феномена.

Він може спровокувати різкі життєві зміни, розхитати психіку і навіть принести нещастя. Не виключені також перепади настрою, сплески агресії і загострення хронічних захворювань.

Блакитний Місяць
Блакитний Місяць

Примітно, що Місяць може набувати блакитного відтінку, хоча зазвичай під час цієї фази він червоний або рожевий. Точний час повного місяця — 16:50 за Києвом.

Що можна робити 31 жовтня 2020

Ваші плани в цей період можуть з легкістю зірватися, тому нікуди не поспішайте. Якщо святкуєте Хелловін, то робіть це в невеликій і спокійній компанії друзів, родичів, пам’ятайте, що пандемія нікуди не поділася.

Постарайтеся пробачити образи і відволічіться від поганих думок. Адекватно реагуйте на критику, не гарячіться через будь-які дрібниці та не шукайте винних.

Луна
Місяць

Що не можна робити 31 жовтня 2020

Як стверджують астрологи, в період Блакитного Місяця частішають нещасні випадки, аварії на дорогах, конфліктні ситуації.

Відкладіть співбесіди, підписання важливих документів, інвестування в проекти, серйозні зустрічі, фізичну працю і в цілому будь-які нові починання. Ретельніше контролюйте свої емоції і це допоможе уникнути зайвих проблем.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.