Модні стрижки для жінок після 40: виглядають стильно, підходять майже всім і не старять (ФОТО)

Модні і стильні стрижки для жінок, які не додають віку, а навпаки роблять молодшими. Яскраві приклади для будь-якої довжини волосся.

Жінка в будь-якому віці може виглядати привабливо, і для цього не обов’язково щодня відвідувати салони краси. Щоб завжди виглядати доглянутою і стильною, можна підкреслити всі свої достоїнства модною стрижкою.

Головне, щоб стрижка була не тільки в тренді, але і підходила саме вам. Важливо відзначити, що зачіска може додати кілька років, а може і повернути час назад. Пропонуємо модні стрижки для жінок після 40, які не старять.

 "" Фото: galina_totorina

 "" Фото: galina_totorina  "" Фото: galina_totorina

 "" Фото: alena.rey_nn

 "" Фото: sveta_colorist

 "" Фото: rukavishnikova_hairdresser_lp

 "" Фото:elena_hair_adler

 "" Фото: prioirina

 ""

Фото: arinakurbatova_stylist

Коротке, середньої довжини або довге волосся, звичайно, вибирати вам. Але якщо немає сил і можливості доглядати за довгою косою, то не варто весь час волосся збирати в гульку. Це тільки додасть вам років і точно не зробить щасливішим. У цьому випадки краще ходити з короткою, але стильною стрижкою.

Популярне

Схожі статті

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.