Стилісти з дівчини зробили стареньку (Фото До і Після)

27-річна дівчина хотіла змінити зовнішність. Але стилісти так «постаралися», що вона перетворилася на стареньку.

Вона не могла дивитися на себе спокійно в дзеркало. 27-річну дівчину засмучувала зовнішність. Вона ніколи не вважала себе красунею, хоча у неї завжди була струнка фігура і гарне волосся.

Мрія стати привабливою і нарешті подобатися самій собі підштовхнула її це зробити. Молода дівчина звернулася до професіоналів. Вона розраховувала, що стилісти їй допоможуть.

На фото, де дівчина в сріблястому платті видно: її тонку талію, доглянуте темне волосся, витончені ключиці, жіночу красиву фігуру.

Девушка до перевоплощения
Дівчина до перевтілення

Звичайно, після роботи стилістів дівчина думала, що не впізнає себе. Так і сталося, але сюрприз був неприємним.

З милою, привабливою, молодої вона перетворилася в стареньку. У першому образі вона одягнена в ніжно синє плаття, з об’ємними рукавами. Довжина міді популярна, але в такому вбранні вона виглядає старомодно. Верх сукні не підкреслює переваги фігури, він тільки зробив плоскі груди і широкі плечі.

Другий образ також не порадував. Талія сховалася під штучною короткою шубою, а ноги – під кавовими штанами прямого крою.

Фото после работы стилистов
Фото після роботи стилістів

Незважаючи на те, що їй 27 років, у неї осина талія і ноги, як у танцівниці, дівчина не виглядає краще. Навіть професійний макіяж і нова стрижка не змінили ситуацію.

Після такого невдалого перевтілення дівчина, можливо, змінить свою думку. Вона зрозуміє, що у неї приємні риси обличчя та їй зовсім не потрібно кардинально змінюватися. Це той випадок, який доводить, що не завжди стилісти здатні підібрати вдалий образ. І всі новомодні тренди не підходять усім.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.