Як носити шкіряні речі у 2023 році: мегастильні образи Тіни Кароль, Ані Лорак, Насті Каменських та інших зірок

Вже декілька років шкіряні речі тримаються в топі модних трендів. З чим носити шкіряний одяг і як його правильно поєднувати – далі в матеріалі.

Ще не так давно шкіра, як матеріал, був доречний лише для виготовлення верхнього одягу та взуття. Втім, останні декілька років з цього матеріалу роблять буквально все: сукні, спідниці, сорочки і навіть бюстьє.

Знаменитості, які завжди намагаються бути у тренді, мають багато шкіряних речей у своєму гардеробі. Тож саме на прикладі українських зірок, пропонуємо розглянути найстильніші образи зі шкіряними речами.

Шкіряні сукні та костюми спокійних відтінків

В цьому році в тренді шкіряні речі спокійних відтінків: бежевий, хакі, коричневий і чорний. Українська співачка Тіна Кароль має в своєму гардеробі багато таких суконь. У своїх образах зірка акцентує увагу саме на одязі і використовує мінімум прикрас та легкий макіяж.

Тіна Кароль у шкіряних сукнях

Шкіряні спідниці міді і максі

В цьому році стали більш популярні не короткі шкіряні спідниці, а спідниці довжини міді і максі. Вони можуть бути, як облягаючого крою, так і більш вільного. Як приклад – незрівнянна Джамала у шкіряній спідниці міді фіолетового кольору.

Джамала у трендовій шкіряній спідниці

 Косухи

Шкіряні косухи не втрачають свою актуальність вже багато років. В цьому році модний стиль оверсайз. Саме такі куртки дуже полюбляє українська співачка-красуня Настя Каменських.

Настя Каменських у модній шкіряній куртці

Шкіряні комбінезони

Шкіряні, облягаючі комбінезони, які підкреслюють жіночність і вигини тіла. Вони були актуальні і в минулому році, актуальні і зараз. Комбінезони візуально подовжують ноги і роблять фігуру більш стрункою. Цей елемент одягу дуже полюбляє співачка Ані Лорак.

Ані Лорак у шкіряних комбінезонах

Шкіряні жакети

В цьому році модні об’ємні, шкіряні жакети спокійних кольорів. Їх можна використовувати у діловому стилі, а також у повсякденному.

Злата Огнєвіч у шкіряному жакеті

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.