ТОП-3 стрижки для повного обличчя: на чому зупинилися Соломія Вітвіцька, Олександра Заріцька і Неля Шовкопляс

Правильна стрижка – прикрашає жінку. Вона може приховати всі недоліки та підкреслити переваги зовнішності. Яку стрижку варто підібрати власницям пухких щічок – далі в матеріалі.

Стилісти стверджують, що вибір стрижки повністю залежить від форми обличчя. Навіть, якщо ви маєте кругле обличчя з пухкими щічками і навіть друге підборіддя – це не біда. Правильно підібрана стрижка приховає всі ваші недоліки.

Якщо ви маєте пиші форми, то треба розуміти, що і зачіска має бути пишною. В іншому ж випадку маленька голова буде створювати асиметрію з об’ємним тілом і тільки підкреслювати зайві кілограми.

Підходящу стрижку для круглолицих жінок можна зробити, як на довге волосся так і на коротке. Стилісти вважають, що найбільше жінкам із повним обличчям підходять стрижки боб, каре, пікс, каскад. Укладку варто робити з феном, щоб був гарний прикореневий об’єм. Також жінкам з круглим обличчям дуже пасують локони.

Так, зіркова психологиня Наталія Холоденко вдало користується цими порадами. Жінка має стрижку подовжене каре і постійно підкручує локони.

ТОП-3 стрижки для повного обличчя
ТОП-3 стрижки для повного обличчя

Для жінок, які не хочуть обрізати коротке волосся є свої варіанти. Найбільш підходящі зачіски для повного обличчя на довге волосся – драбинка, каскад, аврора. При укладці треба уникати прямих пасмів. Навпаки, треба робити начіс на макушці та за бажанням робити локони. Ці рекомендації виконують знамениті пишнотілі жінки, такі як Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс і Саша Заріцька.

ТОП-3 стрижки для повного обличчя
ТОП-3 стрижки для повного обличчя

Ще однією порадою стилістів  для жінок з круглим обличчям – чубчик. Чубчик буквально створений для жінок з круглим обличчям. Він візуально прибирає зайві кілограми. Можна обрати, як і прямий чуб так і подовжений, або косий чуб. Цією порадою вправно користується відома співачка Селена Гомес.

ТОП-3 стрижки для повного обличчя
ТОП-3 стрижки для повного обличчя

Популярне

Схожі статті

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.