facebook

Лисячий хвіст – наймодніша стрижка на літо 2023: Кароль і Полякова показали варіанти зачіски на різну довжину

Модні тренди в зачісках змінюються з кожним сезоном. Стилісти назвали стрижку "Лисячий хвіст" наймоднішою на літо 2023 і деякі знаменитості вже її зробили.

Довге волосся як правило асоціюється з жіночністю та чарівністю. Стрижка – “Лисячий хвіст” одна з таких. Вже саме її назва натякає на якийсь грайливий лад. Вона є гарним рішенням для тих, хто хоче не просто довге, але й доглянуте волосся.

Кому підійде стрижка “Лисячий хвіст”

Вважається, що це досить молода зачіска, яка прийшла у світ моди у 90-х роках. Вже тоді жіночу стрижку “Лисячий хвіст” полюбили за універсальність. Не зважаючи на відносну новизну, вона вже встигла міцно зайняти своє місце серед класичних зачісок.

Лисячий хвіст – намодніша стрижка літа 2023
Лисячий хвіст – намодніша стрижка літа 2023

З самої назви стає зрозуміло, що головною особливістю можна вважати її форму – волосся ззаду вистригають у вигляді невеликого мису, що віддалено нагадує хвіст хитрої лисиці.

Через те, що необов’язково зрізати довжину, волосся можна укласти у будь-яку зачіску, навіть зробити класичну укладку. Але найприємніше у стрижці те, що вона підходить практично будь-якому типу волосся. Різниця лише у техніці виконання.

Добре стрижка “Лисячий хвіст” виглядає виключно на здоровому волоссі, тому що посічені кінчики створять пошарпаний і неохайний вигляд. А також не рекомендується ця стрижка для дуже тонкого волосся, оскільки без належного укладання вона виглядатиме бідно і непоказно. В усьому іншому це цілком універсальна зачіска, яка підходить багатьом жінкам.

Оля Полякова і Тіна Кароль зробили стрижку “Лисячий хвіст”

Оля Полякова має довге волосся, завдяки чому може робити будь-які зачіски на свою стрижку “Лисячий хвіст”. Вона однаково ефектно виглядає на кучерях і елегантних голлівудських хвилях.

Тіна Кароль і Оля Полякова зробили найтрендовішу стрижку літа 2023 Лисячий хвіст
Тіна Кароль і Оля Полякова зробили найтрендовішу стрижку літа 2023 Лисячий хвіст

Тіна Кароль прихильниця середньої довжини волосся. Її світло-русявий колір з рудим відливом додатково виділяє стрижку, а в поєднанні з пишним об’ємом робить її по-особливому грайливою.

Тіна Кароль і Оля Полякова зробили найтрендовішу стрижку літа 2023 Лисячий хвіст
Тіна Кароль і Оля Полякова зробили найтрендовішу стрижку літа 2023 Лисячий хвіст

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.