Багатогранна піксі – наймодніша стрижка на літо 2023: Кравець та Луценко показала різні варіанти укладки

Тепла та сонячна погода завжди надихає на зміни. Якщо ви зібрались оновити зачіску, пропонуємо ознайомитись із найтрендовішими варіантами стрижок, які носять відомі українські красуні

Попри поширений стереотип, коротка зачіска ніколи не віднімає жіночності та чарівності. Ба більше, така стрижка відкриває обличчя та шию, що безперечно “забирає” вік та освіжає зовнішній вид. Легкі стрижки піксі змінюються залежно від ситуації чи настрою людини. Розкуйовджене волосся створює веселий і повсякденний настрій, а ось акуратно вкладене надає образу елегантності та вносить нотку офіціозу.

Стилісти запевняють, що такий варіант зачіски буде на піку популярності цього літа. Про стрижку піксі слід замислитись тим, хто не любить влітку носити довге волосся, а також – не полюбляє витрачати багато часу на укладку. Хай там як, з бажанням оновити імідж до перукарів звертаються і відомі українські зірки.

Олена Кравець одного разу наважилась зробити дуже коротку стрижку піксі
Олена Кравець одного разу наважилась зробити дуже коротку стрижку піксі

Так, наприклад, відома українська актриса та ведуча Олена Кравець полюбляє експериментувати зі своєю зовнішністю. Знаменитість носила волосся середньої довжини та робила короткі зачіски – все залежало від настрою та бажань артистки. Втім, одного разу зірка “95 Кварталу” підкорила своєю сміливістю всіх шанувальників.

Зірка зробила трендову зачіску піксі. Олена Кравець дуже коротко підстригла волосся, але основною фішкою створеного образу виявилась навмисна неохайність. Перукар підстриг локони знаменитості таким чином, що вони були різної довжини – така техніка створила додатковий об’єм і зробила образ актриси свіжішим.

Аніта Луценко майже ніколи не відрощує волосся та надає перевагу коротким зачіскам
Аніта Луценко майже ніколи не відрощує волосся та надає перевагу коротким зачіскам
Спортсменка Аніта Луценко зробила дуже коротку стрижку під хлопчика
Спортсменка Аніта Луценко зробила дуже коротку стрижку під хлопчика

Полюбляє короткі стрижки й інша українська знаменитість. Відома фітнес-тренерка та спортсменка Аніта Луценко вкрай рідко показується з довгим волоссям – більше їй до душі короткі зачіски. Наприклад, колись зірка зробила піксі “під хлопчика”. Шевелюра тренерки була підстрижена ультракоротко, а родзинкою образу стало цікаве фарбування.

Втім, не менше пасує Аніті Луценко й дещо довше волосся. Так, після трендової зачіски піксі знаменитість трішки відростила волосся й зробила подовжений боб.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.