Заокруглений боб – наймодніша стрижка на літо 2023: зірки ТСН Лідія Таран і Марічка Падалко обрізали волосся

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко й Лідія Таран показали своїм прихильникам, яку зачіску слід робити цього сезона, якщо бажаєте бути наймоднішою цього сезону

Щосезону модні тренди, зокрема на стрижки й зачіски, змінюються. Так, цього літа наймоднішими варіантами стилісти вважають коротке волосся. Ба більше, експерти запевняють, що тренд не втрачатиме актуальності аж до пізньої осені, поки на вулиці не стане зовсім холодно. Коротка зачіска з яскравим характером стане ідеальним рішенням для спекотного й запального літа.

Раніше стиліст американської співачки Дуа Ліпи та англійської актриси Сієни Міллер Люк Гершесон розповідав, що найголовнішою особливістю такої стрижки є її невибагливість. Якщо ви досі живете у світі стереотипів, що короткі стрижки вимагають постійних укладок і важкого догляду, спробуйте зробити заокруглений боб – він зруйнує всі міфи.

Світові стилісти радять спробувати найтрендовішу зачіску літа 2023 заокруглений боб
Світові стилісти радять спробувати найтрендовішу зачіску літа 2023 заокруглений боб

Заокруглений боб виконують за спеціальною технікою. Так, стилісти пояснюють, що такого симпатичного результату можна досягти за допомогою спеціального підрізання кінчиків волосся. Для досягнення разючої легкості, як характеризує цю зачіску Люк Гершесон, потрібно нашарувати кінчики волосся – так з’явиться невагомий об’єм.

Саме завдяки такій цікавій техніці ця стрижка не потребує особливої уваги до вкладання. І це – хороша новина для тих, хто з ранку не полюбляє довгих зборів. Достатньо “викотитись” з ліжка, розчесати шевелюру й вирушити у справах.

Марічка Падалко також спробувала модну літню стрижку на цей сезон
Марічка Падалко також спробувала модну літню стрижку на цей сезон
Лідія Таран одного разу зробила цікаву стрижку
Лідія Таран одного разу зробила цікаву стрижку

Разом з тим, стилісти наголосили, що ця стрижка особливо підійде тим, у кого від природи кудряве або хвилясте волосся. Річ у тім, що така зачіска робить акцент на так званому натуральному хаосі. Природна текстура шевелюри, її чарівна недосконалість останні декілька сезонів залишається на першому місці в топі трендів.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.