Стильні жіночі стрижки для тих, кому за 40: Полякова, Єфросиніна, Сумська і Білик омолодилися без пластики

Усім відомо, що стрижка має властивість кардинально змінювати зовнішність – на краще або ж, за неправильно обраної зачіски, на гірше. Розбираємось на прикладі зірок, яку стрижку обрати жінкам за 40

Відомі українські зірки є справжніми любительками поекспериментувати зі своєю зовнішністю. Навіть ті представниці шоубізнесу, які, здавалося б, взагалі не змінюють себе, час від часу вдаються до трансформацій. Пропонуємо на прикладі популярних красунь, яких знає вся країна, розібратись, яку зачіску носити жінкам із тими чи іншими особливостями зовнішності.

Маша Єфросиніна завжди носила коротке волосся
Маша Єфросиніна завжди носила коротке волосся

Відома українська телеведуча більшу частину свого життя носить коротку стрижку. Зірка надає перевагу класичній зачісці – недовге волосся без каскадів чи будь-яких контурних стрижок. Наприклад, зараз ведуча носить шевелюру трішки нижче плечей, але особливою зачіску знаменитості робить легкий чубчик-шторка.

Оля Полякова не полюбляє короткі стрижки й носить довгу шевелюру
Оля Полякова не полюбляє короткі стрижки й носить довгу шевелюру

А ось головна блондинка України не з’являється на публіці з короткою стрижкою – Оля Полякова довго й сумлінно відрощувала шикарну шевелюру, тому тепер експериментує із зачісками та укладками, але аж ніяк із довжиною. Втім, родзинка в образі артистки таки є – це коротші пасма волосся, які підкреслюють красу обличчя співачки.

Ольга Сумська нечасто змінює стрижку та завжди носить довге волосся
Ольга Сумська нечасто змінює стрижку та завжди носить довге волосся

Найчастіше відому українську актрису можна побачити із довгою шевелюрою, проте час від часу вона наважується на зміни. Ольга Сумська не фарбує своє волосся та не робить його занадто коротким. Натомість актриса кіно й театру додає родзинку в образ – робить каскадну стрижку, яка додає волоссю об’єму.

Ірина Білик є справжньою любителькою експериментувати зі своєю зовнішністю
Ірина Білик є справжньою любителькою експериментувати зі своєю зовнішністю

Відома українська співачка носила й довге, й коротке волосся, проте зараз зупинилась на практичнішому варіанті. Знаменитість носить коротку стрижку, але з особливим доповненням. Перукар оформив волосся Ірини Білик таким чином, що передні пасма легко й акуратно спадають на її обличчя. Тим самим риси обличчя пом’якшуються, а зовнішність візуально стає лагіднішою.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.