Модна бананка через плече і рвані шорти: Тіна Кароль показала, як носити супер тренд літнього сезону 2023

Відома українська співачка Тіна Кароль зачарувала своїх шанувальників модним нарядом. Знаменитість показала, як одягатись влітку, щоб бути дуже стильною

Тіна Кароль, відома українська співачка, прославилась не лише своєю творчістю, але й вишуканим почуттям стилю. Знаменитість часто з’являється на публіці у доволі модних образах і надихає своїх шанувальників на експерименти з гардеробом. Так, наприклад, не так давно артистка показалась у дуже стильному літньому наряді.

Тіна Кароль показалась у стильному образі з головними трендами 2023 року
Тіна Кароль показалась у стильному образі з головними трендами 2023 року

На своїй сторінці в Телеграм-блозі Тіна Кароль показала, як виглядає у коротких джинсових шортах та синій кофті з довгими рукавами. Доповнила наряд артистка жовтою бананкою через плече, а заключним елементом в образі були світлі гумові капці та білі шкарпетки. Наряд Тіни Кароль виявився трендовим, але водночас дуже зручним і практичним.

Слід зазначити, що обраний відомою українською співачкою образ ідеально підкреслив її стрункий стан і довгі ноги. Саме на це шанувальники артистки звернули увагу в коментарях під її дописом у Телеграмі. Й хоча декому така фігура здалась “надто худорлявою”, більшість фанатів зазначили, що Тіна Кароль виглядає відмінно.

Ще одним цікавим елементом повсякденного образу Тіни Кароль стала її зачіска. Знаменитість просто зібрала волосся у низький хвіст, акуратно зачесавши шевелюру. Така простота та стриманість зробила зірковий образ серйозним, попри “хуліганські” шорти.

Тіна Кароль продемонструвала, як виглядає в літньому образі з шортами
Тіна Кароль продемонструвала, як виглядає в літньому образі з шортами

До слова, неможливо не помітити патріотичності цього вбрання. Знаменитість обрала для свого образу кольору українського прапора. Модна сумка-бананка Тіни Кароль була жовтого кольору, а ось кофтинка, в якій вона вийшла у світ, доповнювала сумочку блакитним відтінком. Важко сказати достеменно, чи задумала Тіна Кароль таке поєднання навмисно, чи це вийшло ненароком.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.