Найстильніші виходи Олени Зеленської влітку 2023: вишиванки, сукні та костюми-бойфренд у гардеробі першої леді

Перша леді України не припиняє вражати відмінним почуттям стилю. Розповідаємо про найвдаліші образи Олени Зеленської за перші півтора місяця літа 2023

Олена Зеленська, перша леді України, завжди вміла зачарувати публіку своїми стильними нарядами. Над образами дружини чинного президента завжди працювали найкращі, тому кожен вихід у світ завершувався підвищеною увагою до зовнішнього вигляду Олени Зеленської. Пропонуємо пригадати, в яких нарядах перша леді відвідувала нещодавні заходи.

Вишиванка за 9800 гривень

Вишукана вишиванка стала ідеальним акцентом в образі Зеленської
Вишукана вишиванка стала ідеальним акцентом в образі Зеленської

Днями у Вільнюсі проходив саміт НАТО, на який українського президента було запрошено разом із першою леді. Олена Зеленська для свого виходу у світ обрала декілька чудових нарядів. Спершу вона з’явилась у ніжній вишиванці Gunia Project чорно-білого кольору. Сорочку Олена Зеленська доповнила класичними чорними штанами та улюбленими туфлями-човниками. До слова, вартість такої вишиванки сягає понад 9 тисяч гривень.

Сукня від Літковської

Блакитна сукня Олени Зеленської від Літковської підкорила публіку
Блакитна сукня Олени Зеленської від Літковської підкорила публіку

Ввечері того ж дня у Президентському палаці відбулась урочиста вечеря для гостей саміту. Для такого вечірнього заходу перша леді України обрала вишукану, але водночас стриману сукню синього відтінку. До слова, колір образу Олени Зеленської виявився доволі символічним, адже відповідав забарвленню емблеми НАТО.

Костюм-бойфренд молочного кольору

Олена Зеленська у стильному діловому костюмі ніжного кольору
Олена Зеленська у стильному діловому костюмі ніжного кольору

Втім, сукні та красиві вишиванки – далеко не всі наряди в гардеробі Олени Зеленської. Так, наприклад, для зустрічі з Міністром охорони здоров’я Литви перша леді України обрала ніжний, але водночас строгий костюм молочного відтінку. Такий крій цього літа є особливо актуальним, а в “дуеті” з темним гольфом образ виглядав просто чудово.

Популярне

Схожі статті

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.