Місіс Стриманість: Олена Зеленська зачарувала простим і водночас стильним образом з лавандовими мотивами

Перша леді України Олена Зеленська нещодавно відвідала онлайн-зустріч та показалась у стильному образі в лавандових кольорах. Дружина чинного президента вкотре вразила почуттям стилю

Олена Зеленська, дружина чинного українського президента, нещодавно з’явилась на записі подкасту “Простими словами”. Перша леді вирушила на онлайн-зустріч, темою якої виявилась корисна інформація про те, як правильно піклуватись про себе та про своє ментальне здоров’я у важких умовах повномасштабної війни.

У ході розмови Олена Зеленська висловила позицію, що впевнена у тому, що найголовніший ресурс будь-якої компанії – це люди, а тому про них потрібно вміти вчасно подбати, аби запобігти глобальним проблемам. На думку першої леді, якщо вчасно взятись за своє ментальне здоров’я, то у 80% випадків допомога спеціаліста не знадобиться.

Перша леді України Олена Зеленська відвідала онлайн-зустріч у рамках всеукраїнської програми
Перша леді України Олена Зеленська відвідала онлайн-зустріч у рамках всеукраїнської програми

Коментуючи тему нового випуску подкасту “Простими словами”, знаменитість зазначила, що всеукраїнська програма “Ти як?” націлена навчити громадян піклуватись про самих себе. Перша леді зауважила, що основи самодопомоги сьогодні необхідні як ніколи раніше. За словами Олени Зеленської, чесність та відвертість перед самим собою можуть змінити життя людей на краще.

Крім важливого меседжу, Олена Зеленська вразила присутніх і лаконічним та стильним образом. Перша леді України відвідала онлайн-захід у лавандовій сорочці класичного крою. Оскільки на зустріч знаменитість долучилась дистанційно, повний лук побачити не вдалось. Втім, навіть “верхівки” виявилось достатньо, аби вкотре оцінити відмінне почуття стилю Зеленської.

Олена Зеленська показалась на онлайн-зустрічі у стильному образі в лавандовому кольорі
Олена Зеленська показалась на онлайн-зустрічі у стильному образі в лавандовому кольорі

Окрему увагу варто звернути на зачіску та підбір прикрас. Волосся перша леді України розпустила та залишила його рівним. Стильна стрижка красиво підкреслила зовнішність Зеленської. Серед прикрас перша леді обрала масивні сережки та акуратну підвіску.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.