Біла сорочка – головний тренд цього осіннього сезону: таку вже носять Олена Зеленська і Тіна Кароль (Фото)

Відомі українські красуні продемонстрували на власному прикладі, як можна створювати стильні образі з головним трендом майбутнього осіннього сезону

Ні для кого не секрет, що білі сорочки – абсолютна класика як в жіночому, так і в чоловічому гардеробах. Втім, цього сезону цей, здавалося б, базовий елемент одягу стає буквально революцією на модних подіумах. Стилісти радять забути про яскраві образи в стилі диско, адже ця осінь стане ідеальною для любителів стриманого та спокійного гардероба.

Тепер біла сорочка не належить лише до однієї категорії – офісного або ділового одягу. Цей елемент гардероба і жінки, і чоловіки легко можуть одягати у будь-яких ситуаціях. Так, наприклад, якщо ви збираєтесь на вечірку, можете обрати буквально божевільно-веселий крій. Втім, якщо вам потрібно підібрати образ для ділової зустрічі, зупиніться на просторій білій сорочці з ніжної тканини.

Перша леді України вже давно додала до свого гардероба класичну білу сорочку. Втім, якщо ще декілька років тому в такому одязі Олена Зеленська з’являлась виключно на офіційних заходах, то тепер дозволяє собі створити на основі осіннього тренду повсякденний наряд. Нещодавно дружина чинного президента навідалась до дитячого табору у білій сорочці та синіх джинсах.

Олена Зеленська вже давно додала у свій гардероб класичну білу сорочку
Олена Зеленська вже давно додала у свій гардероб класичну білу сорочку

Відома українська співачка Тіна Кароль також може похизуватись стильним нарядом у білій сорочці. Знаменитість вирішила створити образ зі сміливої блискучої сукні чорного кольору, яку дещо прикрила світлим “верхом”. Фінальний лук вийшов одночасно кричущим і стриманим.

Тіна Кароль також полюбляє носити білі сорочки та має таку у своєму гардеробі
Тіна Кароль також полюбляє носити білі сорочки та має таку у своєму гардеробі

Стилісти запевняють, що сьогодні креативність дизайнерів сягає небес. Представники вищого світу моди вигадали неймовірно велику кількість варіацій, яку сорочку пошити. Любителі модних експериментів легко знайдуть і сорочку-сукню, і короткий, і довгий варіанти, і навіть такі сорочки, що на перший погляд не нагадують класичний стиль. Хай там як, але світові кутюр’є задовольнили смаки кожного.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.