Біла сорочка – головний тренд цього осіннього сезону: таку вже носять Олена Зеленська і Тіна Кароль (Фото)

Відомі українські красуні продемонстрували на власному прикладі, як можна створювати стильні образі з головним трендом майбутнього осіннього сезону

Ні для кого не секрет, що білі сорочки – абсолютна класика як в жіночому, так і в чоловічому гардеробах. Втім, цього сезону цей, здавалося б, базовий елемент одягу стає буквально революцією на модних подіумах. Стилісти радять забути про яскраві образи в стилі диско, адже ця осінь стане ідеальною для любителів стриманого та спокійного гардероба.

Тепер біла сорочка не належить лише до однієї категорії – офісного або ділового одягу. Цей елемент гардероба і жінки, і чоловіки легко можуть одягати у будь-яких ситуаціях. Так, наприклад, якщо ви збираєтесь на вечірку, можете обрати буквально божевільно-веселий крій. Втім, якщо вам потрібно підібрати образ для ділової зустрічі, зупиніться на просторій білій сорочці з ніжної тканини.

Перша леді України вже давно додала до свого гардероба класичну білу сорочку. Втім, якщо ще декілька років тому в такому одязі Олена Зеленська з’являлась виключно на офіційних заходах, то тепер дозволяє собі створити на основі осіннього тренду повсякденний наряд. Нещодавно дружина чинного президента навідалась до дитячого табору у білій сорочці та синіх джинсах.

Олена Зеленська вже давно додала у свій гардероб класичну білу сорочку

Відома українська співачка Тіна Кароль також може похизуватись стильним нарядом у білій сорочці. Знаменитість вирішила створити образ зі сміливої блискучої сукні чорного кольору, яку дещо прикрила світлим “верхом”. Фінальний лук вийшов одночасно кричущим і стриманим.

Тіна Кароль також полюбляє носити білі сорочки та має таку у своєму гардеробі

Стилісти запевняють, що сьогодні креативність дизайнерів сягає небес. Представники вищого світу моди вигадали неймовірно велику кількість варіацій, яку сорочку пошити. Любителі модних експериментів легко знайдуть і сорочку-сукню, і короткий, і довгий варіанти, і навіть такі сорочки, що на перший погляд не нагадують класичний стиль. Хай там як, але світові кутюр’є задовольнили смаки кожного.