Штани палаццо – обов’язковий до придбання елемент гардеробу: Олена Зеленська показала, з чим їх носити

Перша леді України Олена Зеленська вийшла у світ у надзвичайно модному образі. Знаменитість вбралась у головний тренд цієї осені – стильні штани палаццо

Олена Зеленська, перша леді України та дружина чинного президента, завжди вміла здивувати своїм почуттям стилю. Для кожної офіційної зустрічі та прийому вона завжди обирала влучний і стильний наряд. Зеленська вміло довела кожній українці, що комбінувати трендові елементи гардероба та одягатись стильно – проста задача.

Нещодавно перша леді побувала в Нідерландах, куди вирушила у межах проєкту, що стосується евакуації з України дітей, що борються з онкологічними хворобами. Олена Зеленська відвідала одну з дитячих лікарень в Нідерландах, де закордонні діти також мають такі захворювання. Для офіційного візиту дружина президента обрала стильний костюм шоколадного відтінку.

Олена Зеленська вийшла у світ у стильному вбранні за останнім покликом моди
Олена Зеленська вийшла у світ у стильному вбранні за останнім покликом моди

Олена Зеленська навідалась у лікарню до дітей у штанному костюмі, що складався з витонченого піджака подовженого крою та стильних штанів. До слова, штани перша леді обрала найтрендовіші – фасон має назву палаццо. Доповнила свій наряд Олена Зеленська бежевими туфлями-човниками та молочною блузою. Крім того, перша леді обрала й один вдалий аксесуар – красиві сережки.

Не забула Олена Зеленська і про макіяж та укладку. Її волосся рівними пасмами падало на її плечі, а вкладене було класичним способом. Що стосується макіяжу, то Олена Зеленська зробила легкий нюдовий макіяж, який доповнила простою помадою ніжного відтінку. Повний образ першої леді виглядав витончено й тендітно.

Перша леді України Олена Зеленська показала, з чим носити трендові штани палаццо
Перша леді України Олена Зеленська показала, з чим носити трендові штани палаццо

Варто зазначити, що під час зустрічі перша леді України обговорила з присутніми питання допомоги у відновленні Ізюмської лікарні, яка неабияк постраждала після 24 лютого 2022 року. Крім того, у ході зустрічі офіційним меморандумом закріпили співпрацю між клінікою Princess Máxima Center for Pediatric Oncology у Нідерландах і Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.