Їм знову 25: Зеленська, Падалко і Мозгова показали ТОП-3 найстильніші зачіски для жінок після 40

Найкращий варіант "скинути" декілька років – змінити зачіску на ту, що зробить вашу зовнішність привабливішою. Українські зірки показали, які стрижки найкраще пасують жінкам, які старші за 40 років

Кожна жінка знає напевно – вдала зачіска здатна змінити зовнішній вигляд на краще, а ось невдала стрижка одразу “додасть” зайвого віку та зіпсує будь-який образ. Волосся для багатьох людей є джерелом впевненості, адже разом із красивою укладкою з’являється і хороший настрій. Відомі українські красуні показали, які зачіски варто робити, аби після 40 років не виглядати дорослішими за 25 років.

Олена Зеленська

Перша леді показала стильну зачіску, яка візуально зробить молодшою
Перша леді показала стильну зачіску, яка візуально зробить молодшою

Дружина чинного українського президента Олена Зеленська завжди вміла вдало підкреслити природну красу стильними образами й вдалими зачісками. Одна зі стрижок першої леді буквально на очах омолодила її – пряме й коротке волосся, яке було правильно вкладене, моментально забрали у Зеленської щонайменше 10 років.

Марічка Падалко

Відома українська журналістка Марічка Падалко продемонструвала стильну зачіску
Відома українська журналістка Марічка Падалко продемонструвала стильну зачіску

Українська журналістка Марічка Падалко завжди відрізнялась особливою харизмою та жіночністю. Ведуча полюбляє ніжні та витончені наряди, а що стосується зачіски, то найбільше їй пасує така стрижка, коли обличчя зірки відкривається, а на нього не падає волосся. Тоді навіть усмішка зірки здається яскравішою.

Олена Мозгова

Продюсерка та артистка Олена Мозгова показала, яку зачіску носити, аби здатись молодшою
Продюсерка та артистка Олена Мозгова показала, яку зачіску носити, аби здатись молодшою

А ось відома українська продюсерка та колишня дружина артиста Олександра Пономарьова – справжня любителька експериментувати зі своєю зовнішністю. Знаменитість ніколи не любила постійність та завжди прагнула перевтілитись у найшаленіші образи. Олена Мозгова зістригала своє волосся майже “під нуль”, а також фарбувала його у різні кольори. Втім, одного разу зірка обрала більш класичний варіант, який омолодив її на очах.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!