На Насті Каменських оверсайз – не оверсайз, а на Тіні Кароль як на виріст: модні тренди осені 2023 на зірках

Настання осені ставить перед жінками нові питання: як оновити гардероб. Ікони стилю Настя Каменських та Тіна Кароль підкажуть на власному прикладі, які тренди будуть вітатися у сезоні 2023.

Настя Каменських

Судячи з луків NK, цьогоріч слід звернути увагу на оверсайз. Тож слід відмовитися від обтислих речей і віддати перевагу тим, що на 2-3 розміри перевищують ваші форми. Ось ми бачимо Каменських біля каміна в білому брючному костюмі.

Настя Каменських обожнює оверсайз

Піджак і штани 36-річної зірки доволі вільного крою. Жакет двобортний, а штани укорочені, розширені до низу, ще й мають давно забуті стрілки. Звісно, під такий лук гарно пасує білосніжний кроп-топ. От тільки взуття зірка підібрала контрастне – чорні босоніжки.

Настя Каменських обожнює оверсайз

Перебуваючи вдома, Настя теж віддає перевагу оверсайзу. Ми бачимо зірку посеред її гардеробної у ліловому худі. Штанці Каменських підділа у стилі металик. Такі велосипедки чудово поєднуються з домашнім стилем.

Тіна Кароль

Не відстає від колеги й інша зірка. Тіна весь час різна, а іноді в дотриманні модних тенденцій співачка ледь не переходить межу. Так, фотосет Кароль у картатому костюмі, який не лише збільшений вшир, але і вздовж, викликає легку усмішку.

Тіна Кароль розважила фанів оверсайзом

Вбравшись таким дивним чином, зірка почала розмірковувати про незвичність, яка стає нормою. Декому з підписників подібний сміливий експеримент знаменитості припав до вподоби. Та знайшлися й такі, що зауважили, що костюмчик дівчина взяла явно на виріст.

Тіна Кароль розважила фанів оверсайзом

Тим часом Тіна вирішила не зупинятися на досягнутому й пішла ще далі, примірявши тінейджерський лук. Фотосет для ELLE пройшов для Кароль у різних образах. В білому просторому костюмі 38-річна артистка більше нагадує підлітка, аніж солідну даму відповідного віку.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.