Округлюють та старять: стрижки, які не варто робити жінкам після 45 років – Таран і Кравець тепер відрощують

Відомі українські красуні не завжди вміють підібрати найкращу зачіску для своєї зовнішності. Стилісти розповіли, яким стрижкам варто надавати перевагу жінкам, старшим за 45 років

Красиве та доглянуте волосся, вдала зачіска та красива укладка – речі, які можуть допомогти вам створити неперевершений образ. Втім, кожна з нас повинна розуміти, що для того, аби підкреслити переваги своєї зовнішності та власну природну красу, потрібно обрати правильну стрижку.

Зачіски не для жінок за 45 років

Лідія Таран, відома українська журналістка та ведуча ТСН, у молодості полюбляла робити короткі стрижки. Так, у своєму Інстаграм-блозі знаменитість одного разу показала, як виглядала багато років тому, коли лише починала свою кар’єру на телебаченні. Тоді молода Таран здавалась набагато старшою, адже її стрижка була занадто короткою та заокруглою.

Яку зачіску носить відома українська журналістка Лідія Таран
Яку зачіску носить відома українська журналістка Лідія Таран

Така зачіска з витонченої зовнішності знаменитості зробила занадто “круглу”. Оскільки Лідія Таран відкрила чоло та прикрила вилиці, овал обличчя дещо деформувався. У випадку знаменитості найкращим вибором є зачіска, з якою вона ходить нині – довге волосся, яке відкриває її лице повністю.

Відома українська актриса Олена Кравець довгий час носила стрижку піксі. Така зачіска, на думку багатьох шанувальників, пасувала знаменитості. Втім, стилісти запевняють, що красуням, вік яких складає більш як 45 років, не варто наважуватись на такі сміливі зміни іміджу. Так, річ у тім, що подібна зачіска закриває погляд і робить акцент на “щічках”.

Олена Кравець довгий час носила одну й ту саму зачіску
Олена Кравець довгий час носила одну й ту саму зачіску

Навіть якщо у вас – не кругла форма лиця, з такою зачіскою вам не уникнути того факту, що обличчя візуально стане занадто круглим. Крім того, роблячи подібну стрижку, ви ризикуєте підкреслити вікові зморшки.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.