Штани карго, бомбер і лофери: головні fashion-покупки осені на прикладі Дорофєєвої, Огнєвіч і Горняк

Відомі українські красуні показали на власному прикладі, як одягатись стильно цієї осені. Знаменитості продемонстрували образи, натхненні порадами стилістів

Стилісти та модники просто обожнюють осінь, адже ця пора року дозволяє не просто носити модні образи, а експериментувати зі своїм гардеробом. Тренд на багатошаровість та поєднання різних структур і фасонів допомагає без обмежень створювати цікаві наряди на кожен день. Розповідаємо про найголовніші поради стилістів щодо образів на осінь 2023.

Осінні тренди 2023

Перший тренд осіннього сезону 2023 – це лофери. Стилісти називають таке взуття ідеальним демісезонним варіантом, адже у ньому вам точно не буде ні холодно, ні спекотно. Втім, головна особливість лоферів полягає в тому, що вони абсолютно універсальні у питаннях створення образів. Так, наприклад, Христина Горняк зібрала наряд з довгої спідниці, модного взуття та кофтинки. Якщо на вулиці прохолодно, “верх” можна замінити теплішим елементом гардероба.

Христина Горняк продемонструвала образ у лоферах, які можна носити до пізньої осені
Христина Горняк продемонструвала образ у лоферах, які можна носити до пізньої осені

Любителі стрітстайлу одразу оцінили тренд на штани карго. Мішкуватий фасон, велика кількість кишень і легкий настрій підкупають будь-кого, хто цінує комфорт і зручність. А ось Злата Огнєвіч, відома українська співачка, довела, що з такими штанами або джинсами можна створити вдалий літній або осінній образ.

Злата Огнєвіч показала, як правильно носити модні цього сезону штани карго
Злата Огнєвіч показала, як правильно носити модні цього сезону штани карго

Не виходить із моди і такий базовий елемент гардероба, як бомбер. Цей верхній одяг належить до категорії кежуал. Створити вдалий образ із цим одягом надзвичайно просто, адже він пасує багатьом стилям. Достатньо мати трішки фантазії, аби зібрати вдалий лук, який точно підкорить усіх, хто на вас дивиться.

Надя Дорофєєва продемонструвала стильний та яскравий осінній образ із бомбером
Надя Дорофєєва продемонструвала стильний та яскравий осінній образ із бомбером

Так, наприклад, Надя Дорофєєва створила стильний образ з яскравого бомбера помаранчевого відтінку. Зірка доповнила наряд штанами та кофтинкою схожого відтінку.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.