Шкіряний тренч — модне придбання цього сезону: Огнєвіч продемонструвала вдалий образ з осіннім трендом 2023

Відома українська співачка Злата Огнєвіч продемонструвала, як правильно потрібно носити головний тренд 2023 року – шкіряний тренч. Зірка створила стильний образ

Останні декілька сезонів з моди не виходить тренч. Мільйони модниць з усього світу надають перевагу саме цьому виду одягу, коли мова йде про те, яку куртку носити восени або навесні. Такий демісезонний варіант стає ідеальним для тих, хто полюбляє експериментувати зі стилем і завжди пробувати щось нове. До цієї категорії належить і відома українська співачка Злата Огнєвіч.

Тренд на шкіряний тренч

Шкіряний тренч справедливо завоював окреме місце у серцях дизайнерів по всьому світу. На показах мод можна було помітити різні образи, які лаконічно доповнюються саме цим елементом гардероба. Крім того, світові моделі та інфлюенсерки у сфері моди продовжують і до сьогодні виходити у світ у подібних нарядах. Щоправда, дехто з модниць цього сезону надає перевагу коротким моделям.

Головні модниці світу не припиняють носити тренчі та створювати з ними образи
Головні модниці світу не припиняють носити тренчі та створювати з ними образи

Не відстають і українські красуні. Так, наприклад, відома співачка Злата Огнєвіч також полюбляє цей трендовий одяг. Знаменитість одного разу вийшла у світ, продемонструвавши одну з варіацій, як можна носити тренч. Втім, зірка обрала не класичний варіант – артистка одягла шкіряний тренч. Таким чином знаменитість дотримала й іншого фешн-тренду цієї осені. Огнєвіч поєднала невмирущу класику з незвичайною фактурою.

Злата Огнєвіч не відстає від трендів і також полюбляє носити тренч
Злата Огнєвіч не відстає від трендів і також полюбляє носити тренч

Образ знаменитості виявився чуттєвим та водночас стриманим. Верхній одяг знаменитість доповнила незвичайним поясом у вигляді плетеної коси. Вишукана зачіска Злати Огнєвіч стала головною родзинкою всього наряду. Крім того, неможливо оминути увагою вечірній макіяж відомої української співачки, який ідеально доповнив її укладку.

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.