Модні весільні сукні 2024: поради дизайнерів на прикладі Даші Квіткової, Катерини Репяхової та Лілії Реус

Якщо ви готуєтесь до найголовнішої події у своєму житті, але ніяк не можете обрати вдалу сукню, пропонуємо дослухатись до порад стилістів. Розбираємось на прикладі українських зірок

Весілля – найважливіша подія в житті кожної людини. Для жінок це свято є особливим, адже з нього починається новий, набагато серйозніший етап стосунків з обранцем. Саме тому вибір сукні є окремим пунктом підготовки до заходу. Якщо ви ніяк не можете визначитись із моделлю та фасоном, пропонуємо надихнутись українськими зірками.

Весільні сукні українських зірок

Так, наприклад, відома українська блогерка Даша Квіткова для свого весілля обрала ніжну сукню нареченої. Знаменитість вирішила відмовитись від класичного та стриманого стилю на користь ніжної повітряності. На весіллі з Нікітою Добриніним знаменитість вразила друзів і близьких невагомістю фасону та стильним кроєм. Блогерка доповнила наряд бузковим букетом.

На весіллі з Нікітою Добриніним Даша Квіткова вбралась у вишукану та елегантну сукню
На весіллі з Нікітою Добриніним Даша Квіткова вбралась у вишукану та елегантну сукню

А ось дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка підкреслила власну мініатюрність та витонченість весільним вбранням. Катерина Репяхова обрала ніжну та дуже стриману сукню, головною особливістю якої була вишивка. Знаменитість обійшлась без шлейфу, пишних спідниць та інших об’ємних деталей – зірка віддала перевагу стриманій чуттєвості.

Катерина Репяхова обрала на своє весілля ніжну та стриману сукню з вишивкою
Катерина Репяхова обрала на своє весілля ніжну та стриману сукню з вишивкою

Новоспечена дружина Мурата Налчаджиоглу також вирішила підкреслити свою витончену фігуру вишуканою сукнею нареченої. Лілія Реус на весілля з коханим одягла довгу сукню зі шлейфом, головною особливістю якої стали відкриті плечі та корсет. Знаменитість підійняла волосся у високу зачіску, завдяки чому її образ став ще витонченішим.

Лілія Реус одягла на весілля сукню нареченої з відкритими плечима та корсетом
Лілія Реус одягла на весілля сукню нареченої з відкритими плечима та корсетом

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.