Грубі чоботи, сукня та пальто у колір червоної доріжки: зірка “ТСН” Вітвіцька захопила стильним образом

Відома українська журналістка й телеведуча Соломія Вітвіцька показалась у стильному образі на червоній доріжці. Зірка продемонструвала, з чим потрібно носити головні тренди осені

Соломія Вітвіцька, відома українська журналістка й телеведуча “ТСН”, не так давно відвідала прем’єру нового фільму “Королівство тварин”, яка відбулась в одному з кінотеатрів Києва. Знаменитість обрала для виходу у світ стильний наряд, поєднавши у ньому стильний тренд цієї осені та невмирущу класику – жіночний червоний колір. Як виглядала журналістка Соломія Вітвіцька на кінозаході?

Вітвіцька на прем’єрі фільму

Соломія Вітвіцька для відвідування прем’єри нового фільму обрала стильний наряд, основою якого стала темна сукня з цікавим забарвленням. Доповнила образ журналістка пальто яскравого червоного кольору. Масивне чорне взуття зі шнурками розбавило ніжний образ, додавши родзинки та особливого характеру. Не забула зірка й про аксесуари. Так, Вітвіцька доповнила наряд чорною сумкою від бренду Calvin Klein, на яку пов’язала яскраво-червону хустку від італійського дому моди Louis Vuitton.

Журналістка Соломія Вітвіцька відвідала фільм у стильному образі в червоних відтінках
Журналістка Соломія Вітвіцька відвідала фільм у стильному образі в червоних відтінках

Зазначимо, що у такому наряді відома українська журналістка відвідала прем’єру фільму “Королівство тварин” французького режисера Томаса Кейлі. За сюжетом, головні герої стрічки стикаються з випробуваннями та небезпекою, яка спіткала світ після хвилі мутацій, які перетворюють звичайних людей на тварин.

Франсуа, основний персонаж, разом зі своїм сином-підлітком намагаються розшукати свою найближчу людину – дружину та матір. Поки головний герой стрічки намагається відшукати свою кохану, його з сином життя змінюється назавжди.

Від 2 листопада стрічку можна знайти в українському прокаті. Світові кінокритики називають новий фільм особливим та оригінальним кіно, яке відрізняється пронизливістю та винахідливістю.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.