Макіяж “без макіяжу”: поп-діва Тіна Кароль показала, як наносити косметику і виглядати натурально

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала шанувальницям найкращий варіант макіяжу. Зірка зробила трендовий мейк і зачарувала стильним образом

Тіна Кароль, відома українська співачка, завжди вміла приємно здивувати шанувальників своїм зовнішнім виглядом і почуттям стилю. Шанувальники артистки завжди орієнтувались на смаки та вподобання зірки, коли мова йде про останні тренди та стильні віяння. Так, наприклад, нещодавно знаменитість продемонструвала своїм підписницям, який макіяж користується особливою популярністю цього сезону.

Макіяж Тіни Кароль

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала світлину, на якій позувала з мінімальною кількістю косметики на обличчі. Так, зірка підкреслила блиском об’єм губ, а також злегка підфарбувала брови. Найімовірніше, знаменитість навіть не використовувала тональну основу – просто зволожила шкіру спеціальним кремом.

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала наймодніший макіяж цього сезону
Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала наймодніший макіяж цього сезону

Втім, відома українська співачка полюбляє не лише натуральний макіяж і комфортний одяг. Так, наприклад, на сцену та під приціли камер знаменита артистка завжди виходить при “повному параді”. Над стилем Тіни Кароль працюють досвідчені фахівці. Так само експерти бьюті-індустрії піклуються і про макіяж артистки. На сцену співачка виходить із професійним мейкапом.

Тіна Кароль завжди вміла приємно здивувати шанувальників своїми стильними нарядами
Тіна Кароль завжди вміла приємно здивувати шанувальників своїми стильними нарядами

Раніше знаменитість розповідала, що у повсякденному житті її рідко можна побачити у вишуканих сукнях, адже вона надає перевагу комфорту та зручному одягу. Проте, на сцені Тіну Кароль часом буквально не впізнати – артистка постійно виступає в яскравих та дизайнерських речах. Саме на сценічні костюми зірка витрачає більшу частину гонорарів, адже її повсякденний одяг у порівнянні з концертним коштує “копійки”.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?