Катя Осадча та Ірина Монатік придбали тренчі українського виробника: проблема в тому, що фасони однакові

Найжахливіше, що може статися з жінкою, це зустріти на вулиці іншу даму в такому ж одязі, немов вони близнята. Саме така капость сталася з Катериною Осадчою та Іриною Монатік.

Телеведуча Катя Осадча зо 2 тижні тому похвалилася в Інстаграмі новим зеленим тренчем. Серед гарного осіннього убрання дружина Юрія Горбунова прогулялася в обновці, продемонструвавши верхній одяг у всій красі.

Особливо підписницям знаменитості припала до вподоби сумочка на поясі, пошита з тієї ж тканини, що й пальто. Всі вирішили, що це дуже зручно, адже можна приховати купу жіночих дрібничок, маючи завжди під рукою.

Катерина, гуляючи серед дерев із золотим листям, поділилася своїми роздумами про осінь й поцікавилася, чи люблять її фани цю пору року, сподіваючись, що наступна осінь вже точно буде нашою.

Такий піднесений настрій в Осадчої був через те, що вона не зустріла в осінньому парку дружину Діми Монатіка. А в Ірини теж є тренч точнісінько такого ж фасону й кольору. Продюсерка носить його з чобітками в тон верхньому одягу.

Ірина Монатік зазначила, що річ доволі зручна й дуже стильна. Виявляється, це робота рук української дизайнерки Ольги Слонь та бренду одягу DRESSTOIMPRESS. На Інстаграм-сторінці бренду можна побачити зелений тренч у продажу.

Ще для жіноцтва пропонуються цікаві моделі суконь-сорочок. До речі, окрім Осадчої та Монатік тут роблять закупи й Леся Нікітюк, Надя Дорофєєва, Настя Каменських й чимало інших знаменитостей.

Тепер кожна модниця може перед покупкою поглянути, як даний вид одягу виглядає на знаменитості, а вже потім обирати – купувати брендову річ чи ні. Леся Нікітюк, зокрема, приміряла сукню-світшот кислотного кольору з сумочкою на поясі. Надя Дорофєєва обрядилася в картату сукню-сорочку. Насті Каменських теж дісталася сукня-сорочка з нерівними краями, але однотонна.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.