Ірина Сопонару показала важливий елемент весільного образу нареченої: ось як вона виходитиме заміж

Відома українська актриса Ірина Сопонару вперше показала частинку свого майбутнього весільного образу. Знаменитість продемонструвала взуття, в якому крокуватиме рід вінець.

Ірина Сопонару, відома українська актриса та гумористка, давно здобула особливу популярність серед своїх шанувальників. Знаменитість активно займається професійною діяльністю, виступає з новими концертами разом зі своїми колегами з “Жіночого кварталу”, а також встигає вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Втім, найважливіше заняття для артистки наразі – підготовка до власного весілля, яке відбудеться наступного року.

Ірина Сопонару виходить заміж

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита українська актриса показала частину свого майбутнього весільного образу. Знаменитість повідомила, що почала обирати вбрання для свого одруження. Почала Ірина Сопонару з туфлів. У новому дописі зірка продемонструвала декілька варіантів і зізналась, що поки що не може обрати, які саме взути. Актриса попросила допомоги у своїх підписників.

Ірина Сопонару показала, як виглядає частина її весільного образу
Ірина Сопонару показала, як виглядає частина її весільного образу

Користувачі мережі зазначили, що весільні туфлі потрібно обирати з особливою уважністю. Шанувальники відомої української актриси порадили їй пройтись на підборах, аби зрозуміти, чи витримає вона в цьому взутті все своє весілля. Крім того, підписники зазначили, що обирати потрібно “закритий” варіант світлого кольору – замість босоніжок.

Ірина Сопонару показала, як виглядає частина її весільного образу
Ірина Сопонару показала, як виглядає частина її весільного образу

Нагадаємо, що зі своїм майбутнім чоловіком відома українська актриса почала зустрічатись ще 2021 року. Після початку повномасштабної війни закохані почали жити разом, а страшні події у країні не посварили, а навпаки – зблизили зіркову пару. Тепер знаменитості готуються до весілля, яке запланували вже на 2024 рік.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.