Астаф’єва фарбується, бо сива, а Аліна Гросу, бо соромиться: чому українські красуні змінили колір волосся

Відомі українські зірки Астаф'єва та Гросу розповіли, навіщо фарбують своє волосся. Виявляється, причина не лише у бажанні змінити імідж і бути несхожими на себе.

Салонні процедури подобаються багатьом жінкам і дівчатам. Хтось відвідує майстрів бьюті-індустрії лише час від часу, а хтось є постійним відвідувачем салону краси. Хай там як, але в кожного власні причини фарбувати волосся або користуватись іншими послугами. Даша Астаф’єва та Аліна Гросу розповіли, чому це роблять саме вони.

Даша Астаф’єва

Відома українська модель та блогерка у нещодавньому інтерв’ю розповіла про те, що кожного тижня змушена ходити у салон. Знаменитість так часто фарбує волосся не з особистої примхи. Як виявилось, у Даші Астаф’євої майже на 100% сиве волосся. Артистка розповіла про це у коментарі для журналістів і зізналась, що вже звикла так жити.

Чому Даша Астаф'єва кожного тижня фарбує своє натуральне волосся
Чому Даша Астаф’єва кожного тижня фарбує своє натуральне волосся

Знаменитість поділилась, що така проблема дісталась їй у спадок від її батька. Даша Астаф’єва розповіла історію, що її тато також посивів занадто рано. Зірка ж пригадала, що до початку повномасштабної війни її волосся було світлим лише частково. 24 лютого все змінило й тепер знаменитість змушена фарбувати сивину. Втім, вона покриває її рідним чорним кольором.

Аліна Гросу

Аліна Гросу насправді має не білявий, а темний колір волосся
Аліна Гросу насправді має не білявий, а темний колір волосся

А ось відома українська співачка Аліна Гросу насправді має темний колір волосся. Хоча знаменитість запам’яталась шанувальникам зі світлим відтінком шевелюри, насправді зірка народилась з іншим волоссям. Давно артистка вирішила перефарбуватись, адже подумала, що у “блонді” їй буде набагато красивіше. Хоча зірка однаково красива і в тому, і в тому кольорі, неможливо заперечувати, що саме білявкою вона подобається своїм шанувальникам вже багато років поспіль.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".