Нікітюк в червоній, Булітко в зеленій, Боржемська – в чорній: зірки обрали модні кольори новорічних суконь

Відомий дизайнер Андре Тан розповів, у яких кольорах слід зустрічати Новий рік. Схоже, зірки дослухалися і вже підібрали відповідні сукні. Подивімося, що у них вийшло.

Панувати новорічної ночі мають чорні, червоні, зелені та золоті кольори. До того ж Андре Тан пропонує придивитися до блискіток та пір’я. Як це виглядає на знаменитостях?

Леся Нікітюк

Зірки обрали сукні для новорічної ночі

Леді Ле вбралася у запропонований дизайнером червоний колір. Сукня в Лесі доволі смілива. По-перше, вона повністю відкриває плечі ведучої. А, по-друге, має коротку довжину та нестандартну лінію низу. Верхня частина сукні пишна, а нижня обтягує стегна. Щоб вбратися у такий лук новорічної ночі, треба бути готовою не лише до компліментів, а й критики.

Марина Боржемська

Зірки обрали сукні для новорічної ночі

Фітнес-тренерка вбралася неначе школярка на випускний бал. Сукня чорного кольору з обтислим ліфом та широкою короткою спідничкою здатна омолодити років на 10. От тільки щоб вбратися у подібний фасон, доведеться мати ідеальну фігуру.

Маша Єфросиніна

Зірки обрали сукні для новорічної ночі

З порад Андре Тана ведуча обрала для себе блискітки. Єфросиніна вбралася у довгу сріблясту сукню-халат з глибоким декольте і величезним бантом на талії. Тканина легка, й складається враження, що власниця такої сукні неначе витає у хмарках, а не рухається по землі.

Вікторія Булітко

Зірки обрали сукні для новорічної ночі

Гумористка поєднала блиск та зелений колір, що гарно переливається, поєднуючись із синіми відтінками. Сукня приємно облягає тендітний стан зірки й відкриває на показ шию та плечі.

Катерина Кухар

Зірки обрали сукні для новорічної ночі

Пір’я – це стихія балерини. Вона обожнює легкі летючі тканини. Усі, хто мають таку ж тендітність, як Кухар, можуть наслідувати приклад прими-балерини й вбратися новорічної ночі саме так.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.