В чому зустрічати Новий рік 2024: головний колір року і що одягають Катя Осадча, Оля Полякова й інші зірки

Обираючи, в чому зустрічати Новий рік 2024, враховуйте, що цей образ має створювати настрій не тільки на святкову ніч, але й на весь майбутній рік. Надихаємось стильним новорічним вбранням зірок.

Вбрання на Новий рік – це особливі речі. Обираючи, в чому зустрічати Новий рік 2024 ви можете слідувати за модними тенденціями або ж покладатися на поради астрологів, щоб завоювати прихильність господаря року дракона.

Щороку наприкінці Американський інститут кольору Pantone оголошує головний колір наступного року. За цією подією слідкують як модні будинки усього світу, так і знаменитості. Адже бути в тренді й першим засвітити трендовий образ вкрай важливо для знаменитостей. Не тягнутимемо інтригу, на Новий рік 2024 колір року – це Pantone 13 -1023 PeachFuzz. В перекладі назва означає персиковий пух, це дуже ніжний, теплий відтінок.

PeachFuzz, колір Нового року 2024 за версією Pantone
PeachFuzz, колір Нового року 2024 за версією Pantone

Кольори на Новий рік 2024: як привернути удачу чи кохання

Є така думка, що колір вашого вбрання у новорічну ніч може принести удачу та успіх на весь рік або ж навпаки. Тож, не інститутом кольору єдиним керуються модники, обираючи образ на Новий рік. Адже крім моди, ще є власні уподобання і зрештою здоровий глузд та розуміння, що не всі кольори підходять саме тобі.

Наступний рік пройде під заступництвом зеленого дерев’яного дракона. Щоб досягти успіху у всіх своїх справах та починаннях, ваша сукня на Новий рік 2024, чи костюм, якщо ви чоловік, має бути правильного кольору.

Одяг якого кольору можна одягнути в новорічну ніч:

  • золотий/срібний
  • зелений
  • червоний
  • рожевий
  • фіолетовий

Краще надати перевагу глибоким, насиченим кольорам: марсала, смарагдовий тощо. Не забудьте про аксесуари, манікюр та макіяж. Кожен колір несе в собі певний сенс. Так, фіолетовий сприяє успіху, а золотий та срібний відповідають за фінансове процвітання. Зелений відповідає за здоров’я. Червоний та його відтінки символізують любов та пристрасть, ніжний рожевий – це закоханість. В залежності, чого ви хочете в наступному році: пристрасного роману чи романтичних стосунків, ви можете зробити вибір на користь одного з цих кольорів.

Які кольори краще не одягати у новорічну ніч:

  • білий
  • жовтий
  • коричневий

Ви можете їх використовувати в аксесуарах, взутті, але база вашого вбрання на Новий рік 2024 не має складатися з цих кольорів.

Надихаємось новорічними образами від українських зірок: Осадча, Вітвіцька, Гросу, Каменських

Образ на Новий рік 2024: у чому зустрічають знаменитості?
Образ на Новий рік 2024: у чому зустрічають знаменитості?

Вбрання українських зірок у головному кольорі 2024 року ми побачимо трохи пізніше з соцмереж. А поки можемо помилуватись зірками Голлівуду, які вже встигли похизуватись образами у відтінку PeachFuzz: Джесіка Альба, Зої Кравіц та Блейк Лавлі.

PeachFuzz в образах голівудських зірок на кожен день і на вихід
PeachFuzz в образах голлівудських зірок на кожен день і на вихід

І маленька порада модникам наостанок: обираючи образ на Новий рік 2024, враховуйте, що це все ж таки зимове свято і не забувайте про одяг по сезону.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.