Панами полюбляють носити не лише жінки і не лише влітку: Олег Скрипка має кілька утеплених варіантів на міху

Олег Скрипка завжди вирізнявся нестандартним підходом до вибору одягу. Ось і цієї зими частенько вбирається у не зовсім чоловічий головний убір – панамку зі штучного хутра.

Лідер гурту “ВВ” підкорив серця шанувальників не лише цікавими музичними знахідками, але й епатажними витівками на сцені та дуже яскравим вбранням. Не минула пристрасть до незвичного одягу й з роками.

Олег Скрипка започаткував моду на зимові панами

Коли після повернення з Франції Олег Скрипка надумав робити кар’єру в москві (в Україні пробитися тоді було фізично неможливо), то приїхав із хлопцями на студію записувати кліп на композицію “Весна прийде”.

Оскільки трек україномовний, для артистів підготували українські народні костюми. Та Олег категорично відмовився від шароварщини. Дістав із валізи яскраві сорочки й штани, привезені з Парижа. У цьому одязі музиканти й знялися на відео.

Олег Скрипка започаткував моду на зимові панами

Бажання виділятися з сірої маси не минуло в артиста з роками. Нині у свої 59 років Олег продовжує носити яскраві сорочки та светрики. А голову холодної пори ховає від морозу під міховою панамою.

Складається враження, що головний убір такого фасону в артиста не один. Принаймні є чорна й біла панами. Саме так прикрита голова артиста, коли він їде на зустріч із захисниками ЗСУ. При цьому забуває про свої антифеміністичні вислови й не робить різниці між хлопцями та дівчатами, які боронять нашу країну.

Олег Скрипка започаткував моду на зимові панами

Є в архіві Скрипки й світлина зі співочою легендою Ніною Матвієнко, якої не стало торік восени. Саме українська пісня у виконанні Ніни Митрофанівні, яку Олег у дитинстві почув на московських теренах, зробила з нього справжнього українця, дала можливість усвідомити власну ідентичність хлопчику, який народився у Таджикистані.

На День Миколая музикант вбрався у костюм Святого й подався до “Охматдиту”, щоб привітати зі святом діточок, які там лікуються. Та червону візерунчасту шубу артист чомусь доповнив саме своєю улюбленою панамою. Шкода, що не білою.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.