“Куртка-чебурашка” та “плащ-франкенштейн”: Даша Квіткова та Катерина Репяхова носять осінні тренди 2024 року

Такий фасон верхнього одягу вже давно має популярність, але далеко не кожна модниця наважиться його одягти у повсякденному житті. Українські зірки показали, як правильно носити такі куртки.

На порозі вже стоїть осінь і запрошує у свої лагідні обійми. Отже, настав час думати про те, які елементи одягу додати до свого гардероба. Якщо вам потрібно змінити верхній одяг, то модні експерти радять звернути увагу на наступні варіанти. Українські блогерки Катерина Репяхова та Даша Квіткова показали, як їх правильно стилізувати.

Осінні тренди 2024 року

Одним із найпопулярніших трендів цієї осені залишається плащ, який називають по-різному. Залежно від кольору одягу, ви можете додати своєму образу витонченості або ж серйозності. Це видно на світлинах із Дашею Квітковою. Наприклад, у чорному тренчі вона має брутальніший вигляд. А ось у бежевому плащі зірка відрізняється жіночністю та ніжністю.

Катя Репяхова та Даша Квіткова продемонстрували, як правильно носити модні куртки та плащі
Катя Репяхова та Даша Квіткова продемонстрували, як правильно носити модні куртки та плащі

У дружини українського співака Віктора Павліка Катерини Репяхової почуття стилю також є, але зіркова блогерка орієнтується на молодіжний тренд. Останнім часом все більше популярності набирають “плюшеві” куртки та світшоти. Їх називають “тедді-куртками” або ж “чебурашками”. Все завдяки схожості матеріалу з іграшковими ведмедиками.

Катя Репяхова та Даша Квіткова продемонстрували, як правильно носити модні куртки та плащі
Катя Репяхова та Даша Квіткова продемонстрували, як правильно носити модні куртки та плащі

Стилізувати такий одяг найпростіше, адже у повсякденному житті він підійде і під джинси, і під спортивний костюм. Втім, комбінувати такий верхній одяг можна лише зі стилем кежуал – так зробила і Катерина Репяхова. Відома українська блогерка вбралась у теплий бежевий спортивний костюм, а зверху доповнила образ білою плюшевою курточкою з ґудзиками під колір свого худі – дерев’яні бежевого відтінку.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.