Кот пропав на три дні і повернувся додому весь у боргах, довелося господарям виплачувати

Комічна історія з домашнім вихованцем сталася в Таїланді. Про неї написали в місцевому сегменті Фейсбуку і буквально за день новина стала вірусної.

Великий сірий в смужку кіт, ім’я якого не вказано, несподівано зник з двору. Його господарі занепокоїлися тільки на наступний день, шукали, але безрезультатно. Чи не повернувся він і через день.

Тільки через три доби утікач повернувся сам. А але шиї у нього була прикріплена невелика картонка з запискою.

 ""

Так господарі дізналися, що їх вихованець всі ці три дні не голодував, а жив у борг. Він прибився в рибної лавки якоїсь тітоньки Мей (так написано в записці). Кот такими голодними очима дивився на свіжу скумбрію, що добра жінка не витримала і дала одну. Так було і на другий, і на третій день.

 ""

Жінка написала записку для того, щоб господарі котика знали – він не голодував, там же вказала свій номер телефону – жінці було цікаво, чи повернувся кіт додому.

Господарі, звичайно, ж подзвонили, подякували тітоньку Мей і оплатили борги свого вихованця. Історія насмішила користувачів інтернету, а лавка тітоньки Мей стала дуже популярною, їй ще не раз пропонували оплатити ці три рибини.

 

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.