В Індії сфотографували дуже рідкісного чорного тигра – таких у світі лише 6 особин

Поява цього розкішного звіра перед камерою фотографа - справжнє диво. Ніхто і не підозрював, що в тій місцевості живе один з найрідкісніших звірів світу.

Подія сталася в штаті Одіші, який розташований на південному сході Індії. Там знаходяться два великих заповідника: Нанданкенен і Сіміліпал. Всі 6 відомих чорних тигрів живуть на цій території, але їх ніколи не бачили в тій частині, де фотограф знімав мавп.

Раптом він помітив дивну тварину – з гущавини вийшов великий тигр незвичайного забарвлення, постояв – подивився на всі боки і знову пішов у зарості. На щастя фотографа він не розгубився, а став активно знімати. Його фото стали справжньою сенсацією.

Чорний тигр
Чорний тигр

Чорні тигри – це не якийсь особливий вид, а просто мутації в генах звичайних тигрів, як і тигри-альбіноси. Така мутація зустрічається досить часто. На сьогодні в неволі міститися 130 альбіносів, близько 80 живе в джунглях.

Тигр-альбінос
Тигр-альбінос

А ось звірів з підвищеним вмістом меланіну всього 6 і все одні – нащадки розкішного красеня, якому дали ім’я Бусті.

Черный тигр
Чорний тигр

За новим фото помітно, що шерсть нащадка менш темна, є помаранчеві плями, чого зовсім немає у батька.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.