Результати виборів в США: Байден набрав потрібну кількість голосів для перемоги

Цю інформацію тільки що оголосив авторитетний канал CNN.

За їхньою інформацією Джо Байден вже набрав 273 голоси, тоді як для перемоги достатньо 270. У чинного президента Дональда Трампа – 213 голосів. Розрив дуже великий і навіть якщо все штати, голоси яких ще не підраховані, перейдуть до Трампа, йому не вдасться наздогнати лідера.

Тим більше, що лідирує він тільки в двох з них, за попередніми підрахунками. Зараз ще голосу не пораховані: в Джорджіі (16 голосів), Неваді (6 голосів); Алясці (3 голоси), Арізоні (5 голосів) і Північній Кароліні (15 голосів).

У команді Трампа вже говорять про фальсифікації, так як 20 голосів від Пенсільванії віддали з перевагою у десяті частки відсотка тих, хто проголосував.

CNN стверджують, що за попередніми підрахунками, за Байдена проголосували понад 75 млн американців, а за Трампа близько 50 млн. З такою інформацією згодні і інші провідні американські та світові агентства – NBC, Associated Press, Fox News та Edison Research.

Раніше Трамп уже гучно повідомив про свою перемогу, за що від штабу Байдена йому пригрозили судовим позовом.

Крім того, Трамп сказав, що влада він передасть тільки в тому випадку, коли його зобов’яже Верховний суд і він має намір відстоювати “чесний вибір американців “.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.