Юлія Тимошенко змінила імідж: кучерики на голові, “розумні окуляри” – прямо не впізнати

Наша всенародно улюблена "Юлька ", незважаючи на всі несподіванки долі, залишається на плаву. Більш того, у неї далекосяжні плани.

Всі знають, що в серпні Юлія Тимошенко захворіла коронавірусів, потрапила в лікарню, а 11 вересня вона оголосила, що повністю одужала.

Наприкінці вересня вона була на передачі Савіка Шустера “Свобода слова” зі своєю стандартною зачіскою (про косичку нагадує їй тільки Квартал-95).

 ""

А тут раптом прийшла в Верховну Раду зовсім невпізнанна:

Юлія Тимошенко 16.11.2020
Юлія Тимошенко 16.11.2020

Всі відзначили, що новий образ Тимошенко не тільки зробив її молодше, але і дав посил її команді і електорату – вона здаватися не збирається, у неї є нові ідеї і вони спрацюють.

 ""

Істеблішмент захвилювався – у Юльки нова стратегія ?!

Чекаємо подробиць.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.