ТОП скандалів на “Танцях з зірками ” 2020: хто з ким сварився і за що

4 сезон так полюбився глядачам шоу "Танці з зірками " позаду. Тепер залишається з ностальгією згадувати, що цікавого було в перебігу запаморочливих 14 ефірів.

Нещодавно ми зробили огляд приголомшливих нарядів провідною “Танців з зірками 2020 ” Тіни Кароль – подивитися фотопідбірку і дізнатися деякі цікаві подробиці про вбрання ви можете по посиланню .

А сьогодні ми розповімо вам про найгучніші скандали на проекті. Не перемикайтеся – буде цікаво.

Жорстока і безжальна суддя Кухар

Витончена як метелик, ніжна як екзотична квітка, балерина Катерина Кухар тільки сідає за суддівський стіл – відразу перетворюється в “злого поліцейського”. Такого шквалу критики, як з її красивих вуст, не чути було від суддів-чоловіків разом узятих, за ще й з конкретним запасом.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

По-перше, саме вона поставила єдину двійку в проекті Славі Камінській та Дмитру Дікусару. Правда Влад Яма теж їх конкретно покритикував, але настільки строгим не був.

Слава Камінська та Дмитро Дікусар
Слава Камінська та Дмитро Дікусар

По-друге, Кухар зуміла пересваритися з половиною учасників, посперечатися з ведучою Тіною Кароль, регулярно сваритися з Владом Ямою за його доброту, висміювати за промахи не тільки зірок, але і своїх колег-хореографів. Дісталося від судді не тільки Фреймут, Мейхер і Виннику, а й Олені Шоптенко, Кирилу Івасюку.

Ще один учасник: гострий язик Ольги Фреймут

Ольга Фреймут стала не тільки танцювальним учасником, а й головною родзинкою (а для деяких – подразником) проекту. Словесний батл між нею і суддею Кухар обговорювали навіть ті, кому самі танці нецікаві.

Кухар і Фреймут довго сварилися
Кухар і Фреймут довго сварилися
А потім помирилися і станцювали разом
А потім помирилися і станцювали разом

Встигала Ольга і уїдливо коментувати інші моменти шоу, за що з тріском (хоча і не цілком заслужено – були виступи і слабкіше) вилетіла.

Зчепилася Ольга в перестрілці і з Машею Єфросініною, яка була запрошена співведучою. Обидві красуні колись працювали на Новому каналі та знають усі таємниці один одного. За обміном образливими словами блондинки і брюнетки із задоволенням стежив глядач, а потім тиждень їх ялозили в інтернеті.

Маша Єфросиніна та Ольга Фреймут
Маша Єфросиніна та Ольга Фреймут

А потім черговий скандал, вже в Мережі, розгорівся, коли Ольгу повернули – на балкон шоу. Велика частина прихильників проекту були категорично проти. Хоча в результаті, Ольга вела себе пристойно, як і личить вихованій панянці, і нікого не образила.

Олег Винник

Участь повелителя вовчих відразу додало до лав глядачів всіх його шанувальниць. А потім його виключення з-за хвороби викликало небувалий шквал критики, хоча така умова обумовлено в правилах. Правда Олег, як розсудлива людина, сам зрозумів, що його танцювальні таланти далекі від першого місця і можливо навіть сам був радий такому результату справи.

Винник та Шоптенко
Винник та Шоптенко

А ось його партнерка Олена Шоптенко образилася не на жарт і заявила, що більше в шоу брати участь ніколи не буде.

Дарина Петрожицька

Скандалом також стало те, що вперше в історії українського шоу “Танців з зірками” одна з учасниць сама попросила її “відпустити” і не захотіла далі змагатися.

Дарина Петрожіцкая і Ігор Гелуненко
Дарина Петрожицька і Ігор Гелуненко

Дарина пояснила це браком часу на репетиції, але в Мережі її звинуватили в тому, що вона зрозуміла свою слабкість – і нічого було займати чиєсь місце на шоу. Ось Андре Тан відразу сказав – у нього немає часу на участь.

Надія Мейхер

Тривалий час фавориткою і головною претенденткою на перемогу вважалася екс-віагрянки Мейхер. Потім у неї теж трапився конфлікт з Кухар, яка порадила Надії “вже злізти з трону і почати працювати”. Після цього справи пішли шкереберть і пара Мейхер-Васюк зайняла тільки третю позицію.

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Головний скандал шоу

Його початок сталося ще в півфіналі, коли після тривалих дебатів судді вирішили залишити в фіналі 3 пари, що проти правил. Глядачі це порахували нечесним.

А в самому фіналі один кубок став “перехідним червоним прапором” – переможець Санта Дімопулос подарувала його Юлії Саніній, а та гордо відмовилася – мовляв, самі і по-чесному заробимо. Частина глядачів обурювалися вчинком Дімопулос: по-перше, вона знецінила всі голоси підтримки своїх фанів, а по-друге, зробила безглуздим свою боротьбу. Шанувальники Санін (і не тільки вони) впевнені, що Юлія і Діма Жук перемогли за всіма показниками, а результати підтасовані.

Переможці "Танців з зірками 2020"
Переможці “Танців з зірками 2020”

Дійшло до того, що продюсер шоу Володимир Завадюк вже подумував зробити ще один кубок, але в результаті спільно було вирішено продати його на аукціоні, а гроші передати на благодійність.

Виходить, що шоу триває. А в наступній статті ми розповімо про найприємніших і романтичних моментах проекту і що відбувалося за лаштунками.

 

 

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.