“Мої сусіди – дурні і п’яниці ” – люди до сих пір ображаються на Аллу Пугачову за її хамство

До того, як «Примадонна російської естради» Алла Пугачова вийшла заміж за Максима Галкіна і переїхала з ним в розкішний палац в село Грязь, вона довгі роки жила в іншому багатому сільському будиночку. Як її згадують колишні сусіди?

Для свого заміського особняка співачка вибрала село під назвою Малі Бережки, а ділянку купила прямо на березі місцевого водосховища. Сусіди знали про зоряну сусідку і поділилися з журналістами цікавими деталями, як це – прокидатися під виспівування самої Пугачової.

Будинок Алли Пугачової в Малих Бережках
Будинок Алли Пугачової в Малих Бережках

П’янки-гулянки до ранку

Як і слід було очікувати, в будинку знаменитості завжди було гамірно: або сама артистка співала, не соромлячись, або приводила своїх друзів і підопічних. Декілька разів на рік особняк буквально «горів» вогнями весь день і всю ніч, коли Алла Борисівна влаштовувала світські вечірки. Нерідко ще за тиждень до самого заходу до села з’їжджалися численні іномарки і навіть кортежі зірок вітчизняного шоу-бізнесу, що перетворюють маленьке село в мініатюрну копію Москви.

 ""
Через таку жвавость навколо Примадонни далеко не всі сусіди її любили – кого-то шум і неробство дратували, кому-то сусідство з відомою особистістю навпаки подобалося. Адже Пугачова не просто жила в селі, а й змінила його для своєї зручності шляхом фінансових вкладень. Не можна сказати, що до її приїзду Малі Бережки жили зовсім сумно, але хороші пристойні магазинчики, парки і дороги з’явилися разом з Аллою Борисівною.

 ""
Сама артистка як людина володіє складним характером: вона і на язик гостра, і колеги нерідко відзначають її «мстивість». Якщо на загальних сільських святах з’являлася Пугачова, то майже завжди її виступ оберталося скандалом. Наприклад, після кількох прохань до Примадонни не шуміти після півночі, вона пригрозила «виселити всіх незадоволених». А іншим разом вона прямо зі сцени заспівала односельцям «Мої сусіди – дурні і п’яниці!» під веселу мелодію, через що весь район довгий час ображався на артистку. Не дивно, що її переїзду найбільше раді були саме сусіди.

Алла Пугачова в Малих Бережках
Алла Пугачова в Малих Бережках

Одна з сусідок так відкрито і сказала:

Це вона на камеру з себе пристойну показує, а таку хамку ще пошукати

При цьому Алла Борисівна зовсім не терпіла шуму від оточуючих – він їй заважав «творити». Варто було комусь почати ремонт або навіть косити газон в той час, поки співачка відпочивала або співала, її охорона наполегливо вимагала припинити. Так майже все село знало графіки Пугачової і з нетерпінням чекало часу, коли вона їхала в Москву, щоб спокійно займатися своїми справами.

 ""
Проте, жителі Малих Бережків все одно залишилися вдячні їй за всю матеріальну допомогу. Іноді щедрість зірки виливалася в допомогу місцевій школі і лікарні – вона «привезла» з собою кількох фахівців.

Зараз в цьому будинку вартістю більше $1 млн живе онук Микита з молодою дружиною Оленою Красновою – Пугачова офіційно подарувала їм особняк до весілля.

Никита Пресняков отримав будинок в подарунок
Никита Пресняков отримав будинок в подарунок

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.