Зібралася вмирати: 71-річна Алла Пугачова дарує родичам майно, готує собі некрологи і пробує помирити тих, кого сама посварила

Дочка Примадонни Пугачової і гумориста Максима Галкіна вже має свою фан-сторінку в Інстаграме. Там у неї 743 тисячі передплатників і вже майже 2000 публікацій. На ній і спливла одна таємниця.

На сторінці Лізи постять її фото і з життя зіркової родини. Можливо, до створення сторінки і її підтримки має відношення сам Максим Галкін, так як там часто з’являються ексклюзивні фото дівчинки, які більше ніде не публікувалися.

Кілька днів тому в мікроблозі з’явилося фото, на якому Микита Пресняков – старший син Крістіни Орбакайте, тримає на руках немовля.

Микита Пресняков з немовлям на руках

У Мережі відразу ж піднявся шум – у Микити, який ще в 2017 році одружився на моделі Олені Красновой, нарешті є поповнення.

Весілля Микити Преснякова і Олени Красновой

Новини про поповнення з’являються регулярно, але безрезультатно. Як виявилося, це фото 2012 року, коли Микита вперше взяв на руки свою сестричку Клаву.

Жовті російські таблоїди написали, що у Краснової вже зірвалися дві вагітності – саме через викидня вона недавно лежала в лікарні, хоча офіційна версія інша.

Микита Пресняков з дружиною

Люди, які близькі до оточення Примадонни, кажуть, що Аллі Борисівні дуже не подобається дружина онука, а найбільше – її сім’я. Через це був дуже великий скандал з Христиною Орбакайте, яка схвалила вибір старшого сина.

Алла Пугачова для старшого онука вже мала на прикметі зовсім іншу, дуже статусну наречену

Але після весілля відносини з Христиною у неї стосунки зіпсувалися ще більше. А коли Пугачова обізвала дочка дочки (вибачте за тавтологію) свою внучку Клавдію безадарью на відміну від її геніальною Лізонька, все спілкування звелося до нуля.

Крістіна Орбакайте з Клавдією в Нью-Йорку

Нещодавно ми писали (за посиланням), що Алла Пугачова подарувала молодим свій будинок вартістю більше $1 млн в Малих Бережках, де вже з Галкіним жили майже 9 років до того, як добудували свій замок в селі Грязь.

Будинок Алли Пугачової в Малих Бережках

Все припустили, що це був подарунок за спадкоємця (або спадкоємицю), але дітей у пари поки все-таки немає. Або не поспішають, або не виходить …

Але, швидше за все, причина в тому, що 72-річна Примадонна задумалася про вічне. І щоб виключити скандальні розбірки між родичам, просто стала оформляти багатотисячні майно на тих, кому вважає за потрібне.