Малгочоглу міг виглядати зовсім інакше: у ведучого «1+1» Руслана Сенічкіна знайшлося турецьке коріння

Одним з найбільш привабливих і улюблених ведучих в Україні можна назвати Руслана Сенічкіна. Як склалася його кар'єра і чому він так любить Туреччину - в нашій статті.

Цього року головний телеканалу України «1 + 1» святкує чверть століття – він виходить в ефір з 1995 року і за цього обзавівся командою справжніх професіоналів, які стали обличчям програм і випусків новин для глядачів. На честь такого ювілею варто згадати, яким був шлях до такої престижної роботи, чим вони займалися раніше і як виглядали в молодості. На черзі – привабливий і талановитий Руслан Сенічкін.

Руслан Сенічкін на ТБ
Руслан Сенічкін на ТБ

Журналіст і кулінар, радіо і телеведучий Сенічкін щоранку вітає всю країну в рамках «Сніданку з 1+1» – його природна життєрадісність і легке відчуття гумору зробили його ідеальним кандидатом для роботи в ранковому шоу. Змінювалися партнерки, проекти та інші деталі програми, але так чи інакше Руслан брав у ній участь.

Руслан Сенічкін
Руслан Сенічкін

Почалася ж його кар’єра на радіо – він працював в рідному місті Дніпрі і вів декілька радіопрограм про знаменитостей: дізнавався їх під час інтерв’ю, розповідав останні новини і ділився поглядами. Відмінна дикція і приємна зовнішність пізніше привели Сенічкіна в студію. Доброзичливі риси Руслана відзначали завжди – до того ж, як жартує сам чоловік, «борода ніколи не вийде з моди». Так він став провідним на місцевому телеканалі.

Вже на початку десятих він спробував себе у відборі на вакантні місця провідних «1 + 1» і легко пройшов співбесіду – до кінця літа його запросили вести свій перший випуск. Він пройшов відмінно, так що Сенічкіна затвердили на постійну роботу. Найчастіше разом з ним «Сніданок з 1 + 1» вела якась миловидна партнерка, так що за веселим взаємодією двох професіоналів було дивитися як мінімум цікаво.

Руслан Сеничкин и Людмила Барбир
Руслан Сенічкін и Людмила Барбір

Кар’єра не стояла на місці – колеги Руслана дізналися, що він відмінно готує, і запланували в одному з випусків ранкової програми пікнік. Результат привів і глядачів, і гостей того ефіру в захват – а чоловікові було дуже приємно почути безліч компліментів. Коли за підсумком справи сам ведучий виступив з ініціативою додати в свої ефіри регулярну «смачну» складову, керівництво пішло йому назустріч і дозволив спокушати українців своїми апетитними стравами з екранів.

Руслан Сенічкін відмінно готує
Руслан Сенічкін відмінно готує

Так і почалася історія програми «Рецепти Руслана Сенічкіна» – за весь час роботи на телекухні він показав в ефірі понад 3 тисячі приготувань, а в гості покликав майже весь український шоу-бізнес.

Настя Каменських в гостях на передачу Руслана Сенічкіна
Настя Каменських в гостях на передачу Руслана Сенічкіна

Крім кулінарного таланту, він ще вчився танцювати в рамках «Танців із зірками» та знявся в декількох фільмах, спробувавши себе в ролі актора.

Руслан Сенічкін та Оля Цибульська на "Танцях з зірками"
Руслан Сенічкін та Оля Цибульська на “Танцях з зірками”

Сам ведучий святкує зараз особистий ювілей на телеканалі – він працює в програмах «1 + 1» рівно десятиліття, адже в останній день літа 2010 року Сенічкін вперше приєднався до ранкового випуску.

Руслан Сенічкін був першим чоловіком, якому робот Софія дозволила себе поцілувати
Руслан Сенічкін був першим чоловіком, якому робот Софія дозволила себе поцілувати

Руслан розповів, що у нього турецьке коріння. Про це ще в дитинстві йому розповіли батьки. Його прапрабабуся має пряму спадкову гілку, що веде в Туреччину. Достовірність цього факту Сенічкін вирішив перевірити і за допомогою ДНК-тесту довів, що в його жилах тече кров яничар.

Руслан Сенічкін в серіалі «Слов'яни»
Руслан Сенічкін в серіалі «Слов’яни»

Тому він з радістю погодився на роль авари в серіалі «Слов’яни» і жартома приміряв на себе роль Малкочоглу Балібея.

Ось яким міг бути Малкочоглу
Ось яким міг бути Малкочоглу

 

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.