Малгочоглу міг виглядати зовсім інакше: у ведучого «1+1» Руслана Сенічкіна знайшлося турецьке коріння

Одним з найбільш привабливих і улюблених ведучих в Україні можна назвати Руслана Сенічкіна. Як склалася його кар'єра і чому він так любить Туреччину - в нашій статті.

Цього року головний телеканалу України «1 + 1» святкує чверть століття – він виходить в ефір з 1995 року і за цього обзавівся командою справжніх професіоналів, які стали обличчям програм і випусків новин для глядачів. На честь такого ювілею варто згадати, яким був шлях до такої престижної роботи, чим вони займалися раніше і як виглядали в молодості. На черзі – привабливий і талановитий Руслан Сенічкін.

Руслан Сенічкін на ТБ

Журналіст і кулінар, радіо і телеведучий Сенічкін щоранку вітає всю країну в рамках «Сніданку з 1+1» – його природна життєрадісність і легке відчуття гумору зробили його ідеальним кандидатом для роботи в ранковому шоу. Змінювалися партнерки, проекти та інші деталі програми, але так чи інакше Руслан брав у ній участь.

Руслан Сенічкін

Почалася ж його кар’єра на радіо – він працював в рідному місті Дніпрі і вів декілька радіопрограм про знаменитостей: дізнавався їх під час інтерв’ю, розповідав останні новини і ділився поглядами. Відмінна дикція і приємна зовнішність пізніше привели Сенічкіна в студію. Доброзичливі риси Руслана відзначали завжди – до того ж, як жартує сам чоловік, «борода ніколи не вийде з моди». Так він став провідним на місцевому телеканалі.

Вже на початку десятих він спробував себе у відборі на вакантні місця провідних «1 + 1» і легко пройшов співбесіду – до кінця літа його запросили вести свій перший випуск. Він пройшов відмінно, так що Сенічкіна затвердили на постійну роботу. Найчастіше разом з ним «Сніданок з 1 + 1» вела якась миловидна партнерка, так що за веселим взаємодією двох професіоналів було дивитися як мінімум цікаво.

Руслан Сенічкін и Людмила Барбір

Кар’єра не стояла на місці – колеги Руслана дізналися, що він відмінно готує, і запланували в одному з випусків ранкової програми пікнік. Результат привів і глядачів, і гостей того ефіру в захват – а чоловікові було дуже приємно почути безліч компліментів. Коли за підсумком справи сам ведучий виступив з ініціативою додати в свої ефіри регулярну «смачну» складову, керівництво пішло йому назустріч і дозволив спокушати українців своїми апетитними стравами з екранів.

Руслан Сенічкін відмінно готує

Так і почалася історія програми «Рецепти Руслана Сенічкіна» – за весь час роботи на телекухні він показав в ефірі понад 3 тисячі приготувань, а в гості покликав майже весь український шоу-бізнес.

Настя Каменських в гостях на передачу Руслана Сенічкіна

Крім кулінарного таланту, він ще вчився танцювати в рамках «Танців із зірками» та знявся в декількох фільмах, спробувавши себе в ролі актора.

Руслан Сенічкін та Оля Цибульська на “Танцях з зірками”

Сам ведучий святкує зараз особистий ювілей на телеканалі – він працює в програмах «1 + 1» рівно десятиліття, адже в останній день літа 2010 року Сенічкін вперше приєднався до ранкового випуску.

Руслан Сенічкін був першим чоловіком, якому робот Софія дозволила себе поцілувати

Руслан розповів, що у нього турецьке коріння. Про це ще в дитинстві йому розповіли батьки. Його прапрабабуся має пряму спадкову гілку, що веде в Туреччину. Достовірність цього факту Сенічкін вирішив перевірити і за допомогою ДНК-тесту довів, що в його жилах тече кров яничар.

Руслан Сенічкін в серіалі «Слов’яни»

Тому він з радістю погодився на роль авари в серіалі «Слов’яни» і жартома приміряв на себе роль Малкочоглу Балібея.

Ось яким міг бути Малкочоглу