З’явилися перші відгуки про фільм «Чудо-жінка: 1984» з Галь Гадот: буде дуже цікаво

Судячи з відгуків критиків, фанатів чекає щось захоплююче і емоційне.

Прем’єра фільму в деяких кінотеатрах США відбудеться 25 грудня 2020 року одночасно з виходом на стрімінг-сервісі HBO Max, на якому картина буде доступна місяць. У тих країнах, де HBO Max не працює, в тому числі і в Україні, прем’єра фільму відбудеться в кінотеатрах 16 грудня 2020 року.

Кінокритики, яким вдалося подивитися фільм “Чудо-жінка: 1984» до прем’єри вже залишили свої відгуки. Сиквел хіта 2017 року з Галь Гадот в ролі супергероїні Чудо-жінки / Діани Принс в цілому прийняли тепло. Однак рейтинги фільму трохи нижче, ніж у першій частині, яка вийшла в 2017 році. На відомому сайті Metacritic, який збирає відгуки про фільми, рейтинг перший частини був 76%, а другий – 67%. Ось і New York Magazine (американський світової журнал) пише, що друга частина фільму набагато слабкіша першої.

Незважаючи на це, журналісти, які подивилися картину кіновсесвіту DC до прем’єри, в захваті і обіцяють приємні сюрпризи:

«Я такий щасливий повідомити, що # WW84 – це справжній вибух від початку до кінця. Він наповнений серцем, надією, любов’ю, бойовиками, романтикою і гумором. Команда професіоналів випустили одне з кращих сіквелів DC. Коли все закінчилося, я плакав. », – повідомляє кінокритик.

“Великі новини: Чудо-жінка 1984 – це фантастика! Історія відмінна і містить відмінний своєчасний посил; він підносить масу сюрпризів; і приголомшлива робота пророблена акторами і режисерами. “, – пише кінокритик.

Вчора я бачив «Чудо-жінку 1984», і це було все, що мені потрібно, і навіть більше. Фільм дуже амбітний, неймовірно захоплюючий. “, – повідомляє кінокритик.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.