Невтішна вдова Бориса Грачевского Катерина показала фото, якими вони були щасливими втрьох із сином

Величезне горе звалилася на ще недавно таку щасливу сім'ю Бориса Грачевского і його молодої дружини Катерини Білоцерківської.

Смерть коханого чоловіка стала справжнім ударом для Катерини. Вони всього 4 роки змогли насолодитися своїм щастям. Крім овдовілої дружини, у Грачевского також залишився зовсім маленький син Філіп, йому тільки виповнилося 8 місяців. Через сімейну трагедію малюк тимчасово виховується не родичами, а декількома нянями.

Катерина Білоцерківська з сином
Катерина Білоцерківська з сином

Справа в тому, що загибель чоловіка настільки вибила Катерину з колії, що вона поки не знаходить сил на малюка – кожен раз при його вигляді вона згадує про втрату і починає плакати. Сім’я порадилася і прийняла рішення, що краще буде доручити хлопчика професіоналам, поки мама не відновить душевну рівновагу і не повернеться до звичайного життя.

У своєму Сторіс в Інстаграме Катерина постить тільки визнання в любові до померлого чоловіка, а також фото, де їхня родина в повному складі.

Пост Катерини Білоцерківської відразу після похорону
Пост Катерини Білоцерківської відразу після похорону

Цією інформацією поділилася близька подруга Грачевского і Білоцерківської – актриса Оксана Сташенко. Вона зараз підтримує тісне спілкування з Катериною в надії, що спільними зусиллями близьких і друзів її незабаром вдасться повернути в реальність. Нехай відвернути людину від горя важко, час все-таки лікує.

Фото, яким вдова Грачевского поділилася 18 січня
Фото, яким вдова Грачевского поділилася 18 січня

Ще одним ударом для вдови Грачевского стала підозра на коронавірус – через це коло спілкування довелося обмежити тільки тими, хто вже хворів. Цей факт став ще однією причиною віддалення Катерини від зовсім маленького Філіпа. Тільки навесні хлопчикові виповниться рік, так що захворювання становить для нього особливу загрозу.

Вдова Грачевского на похоронах
Вдова Грачевского на похоронах

А оточення в Мережі обговорює поведінку Катерини на самому похороні. Через її важкий моральний стан багато хто вважав, що жінка може і не прийти на прощання. Але вона прийшла, правда, сиділа біля тіла недовго, так як знову розридалася. А потім, коли тіло виносили, вона пішла вперед, перед труною, що вважається дуже поганою прикметою.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами та яблуками — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.