Помер чоловік королеви Великобританії Єлизавети II принц Філіп

Сьогодні, 9 квітня, помер чоловік британської королеви Єлизавети II принц Філіп у віці 99 років.

На 100-му році життя помер чоловік королеви Великобританії Єлизавети II принц Філіп. Про це повідомили в “Твіттері” королівської сім’ї.

“З глибоким сумом Її Величність Королева оголосила про смерть свого коханого чоловіка, Його Королівської Високості принца Філіпа, герцога Единбурзького”, – йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що принц Філіп помер в Віндзорському замку вранці 9 березня.

Відомо, що останні кілька місяців здоров’я чоловіка королеви Єлизавети II погіршувалося. У лютому цього року принц Філіп був госпіталізований в лікарню. Причина госпіталізації не називалася, але в Букінгемському палаці раніше повідомили, що чоловік перебуває в бадьорому настрої і госпіталізація є запобіжним засобом.

Підкреслюється, що погіршення самопочуття члена королівської сім’ї не пов’язане з Ковід-19.

Королева Єлизавети II принц Філіп
Королева Єлизавети II і принц Філіп

Принц Філіп народився 10 червня 1921 року й не дожив всього два місяці до свого сотого дня народження. З 2016-му принц отримав титул самого довгоживучого нащадка королеви Вікторії, в тому році йому виповнилося 95 років. У 2017-му королівська сім’я відзначила святкування 70-річчя від дня весілля Єлизавети II і принца Філіпа, і це стало ще одним рекордом в історії династії Віндзорів і особистої біографії подружжя.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.