Як виглядає батько Влада Ями: танцюрист зворушливо привітав тата з Днем батька

21 червня в Україні відзначили міжнародний День батька. Влад Яма не залишився в стороні і теж зворушливо привітав свого тата зі святом.

В Україні відзначати День батька почали лише кілька років тому. Однак це свято досить стрімко зміцнює свої позиції в “народних календарях” українців і стає не менш популярним, ніж День матері.

Чималу роль у популяризації цього сімейного свята грають і знаменитості, які на честь невеликого торжества відкривають завісу у своє особисте життя і діляться рідкісними фотографіями з батьками.

Показав свого тата і український хореограф Влад Яма. Його батько Микола Петрович живе разом з дружиною, мамою Влада, в рідному Запоріжжі. Все своє життя чоловік віддав освіті дітей. Він і сьогодні обіймає посаду начальника відділу освіти Ленінської райадміністрації в Запоріжжі.

Як зізнався танцюрист, він все життя мріяв бути у всьому схожим на свого батька. Микола Петрович завжди був для нього відмінним і найголовнішим прикладом в житті, який підтримував Яму у всіх починаннях.

Влад, до того ж, зізнався, що його маленький син Леон — точна копія свого дідуся, чому хореограф вкрай радий.

Сімейні знімки з найріднішими людьми Влада Ями отримали дуже позитивні відгуки у шанувальників танцюриста. Коментатори залишили сотні приємних слів і компліментів як самому Владу, так і його татові:

“Справжнісінькі Чоловіки у світі!!!”;

“Найкращий татусь!”;

“Влад, вітаю з цим святом всіх чоловіків у вашій родині! Ви круті !! Справжні чоловіки і приголомшливі батьки!!”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.