Принц Джордж сьогодні іменинник – йому виповнюється 7 років, представлено офіційне фото спадкоємця

Старшому синові королівського подружжя герцогів Вільяма і Кейт принцу Джорджу сьогодні виповнюється 7 років. Мама представила нове фото хлопчика - він дуже симпатичний.

22 липня 2013 року народився перший син королівського пари – герцогів Кембриджських Вільяма і Кетрін. Хлопчика назвали Джодж. Сьогодні йому виповнюється 7 років.

Принц Джордж
Принц Джордж

За традицією щорічно в день народження його мама – Кейт Міддлтон, особисто фотографує сина, це фото вважається офіційним і розміщується на сайті і сторінках королівської сім’ї в соцмережах. Хлопчик дуже схожий на свого батька в дитинстві.

Нещодавно, в травні, в день народження принцеси Шарлотти, герцогиня зробила і її фото. Всі звернули увагу, наскільки дівчинка схожа на свою прабабусю королеву Єлизавету II.

Принцесса Шарлотта
Принцесса Шарлотта

Найменшій дитині в сім’ї – принцу Луї в квітні виповнилося 2 роки. Дивлячись на його фото, шанувальники порівняли його з Кейт в дитинстві і прийшли до висновку, що він мамина копія.

Принц Луи
Принц Луї

 

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон з батьком

 

Кейт Миддлтон
Кейт Міддлтон

В умовах карантину, який королівська сім’я дотримується строго, ніяких пишних святкувань не намічається.

Королівська родина
Королівська родина

Принцу подарують традиційний тортик зі свічками, який батьки і бабусі-дідусі печуть самі. А потім у хлопчика буде звичайний день за розпорядком – уроки, заняття кінної їздою, плавання і прогулянка з собаками. Принца готують бути гідним спадкоємцем королівської корони.

 Принц Вільям з дітьми
Принц Вільям з дітьми

Про подарунки в королівській родині не прийнято розповсюджується, це вважається моветоном і особистою справою.

 

 

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.