Олена Яковлєва піддалася засуджених в Інтернеті: “Виглядає не за віком”

Олена Яковлєва в цьому році відсвяткувала 59 день народження. Вік не перешкодив актрисі приміряти новий образ, але не всі шанувальники оцінили його по достоїнству.

Російська актриса Олена Яковлєва відома по фільму «Інтердівчинка» і серіалу «Каменська». Останній дивилися з цікавістю мільйони телеглядачів в різних країнах світу. Після нього Яковлєва прокинулася по-справжньому знаменитою.

За свою багаторічну кар’єру актриса втілювалася різних героїв на знімальному майданчику — від дівчат найдавнішої професії до бабусь.
Однак, такі ролі не відповідають її реального образу. У житті Яковлєва, за словами колег і знайомих, — добра і скромна жінка, яка завжди прийде на допомогу в скрутну хвилину.

Але при цьому Олена залишається відкритою до експериментів, як в кіно, так і в реальному житті. Днями актриса продемонструвала шанувальникам сміливий і сучасний образ. Яковлєва поділилася знімком, на якому вона зображена з короткою модною стрижкою — збоку волосся подовжене, а чуб рваний. Яскрава блондинка Яковлєва доповнила такий «лук» трендовими окулярами і об’ємним худі.

Новое фото Елены Яковлевой
Нове фото Олени Яковлевої

Фанати оцінили таку молодіжну артистку, проте не всім припав такий наряд на смак. Деякі коментатори написали, що Олена одягнена не за віком. Проте, компліментів було все ж більше, ніж критики.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.