Не тільки «Величне століття» з Бураком Озчівітом: кращі турецькі серіали останніх років

Любовні історії, закручені сюжети, чудова гра красивих акторів, мальовничі пейзажі - це все про турецькі серіали.

В останні роки серіали, зняті в Туреччині, користуються широкою популярністю серед телеглядачів. Ми зібрали кращі картини, рекомендовані для перегляду. До слова, вони відзняті в останні кілька років.

Не відпускай мою руку

Серіал “Не відпускай мою руку”

Джейк і Азра, головні герої, закінчивши один з престижних вузів США, так і не впізнали один одного під час навчання. Доля звела їх, коли вони, готуючись повернутися до рідного дому, випадково купують однакові валізи. В аеропорту багаж переплутали і тут починається найцікавіше – знайомство, любов, інтриги людей, які намагалися розлучити закохану пару.

Рання пташка

Серіал “Рання пташка”

Новий серіал від сценариста серіалу “Любов напрокат “. Це захоплююча історія великого кохання Джана і Санем, чиї шляхи випадково перетнулися в рекламному агентстві. Фільм розповідає про романтичні комедійні пригоди молодих людей.

Зіткнення

Фільм “Зіткнення”

Герої фільму Кодер Зейнеп і Джемре Керім жили звичайним життям, вирішували проблеми, займалися кожен своїми справами і навіть не здогадувалися про існування один одного. Звів їх нещасний випадок – авіакатастрофа, учасниками якої вони стали. З цього моменту їх долі переплелися навіки. Але далеко не все було гладко в їх житті.

Клятва

Серіал “Клятва”

Драматична історія, що полюбився мільйонам глядачів, розповідає про непросту долю дівчини Рейхан, яка після смерті матері залишається зовсім одна. Багатий бізнесмен Хікмет Тархун піклується про неї і хоче видати її заміж за свого відчайдушного і безвідповідального сина, сподіваючись, що життя з Рейхан образумит його. Головним героям належить пройти через багато випробувань.