Знайомтеся: найбільш невдачлива(або, може, везуча) людина в світі – більше 50 смертельних випадків, а він ще живий

І що саме цікаве, більшість з його пригод сталися в п'ятницю 13-го - тоді він надовго залітав в лікарню. А якщо потрапляв в халепу в інші дні - відбувався дрібними травмами і переляком.

Вам часто здається, що ви – найбільш невдачливий людина в світі, і всі можливі нещастя скупчилися саме у вашій долі? Пора дізнатися побільше про Джона Ліна! Його життя, швидше за все, раз і назавжди позбавить вас подібних думок, тому що саме він вважається найбільшим невезунчиком на нашій планеті.

Рідні і близькі навіть придумали бідному чоловікові прізвисько «Лихо», яке добре відображає ступінь його везіння. Адже за 68 років життя він примудрився потрапити в майже півсотні нещасних випадків або неприємних ситуацій!

Джон Лін
Джон Лін

Він пережив більше 16 аварій, кожен раз довго відновлювався. Коли впав з воза, на нього наїхав вантажний фургон, який тягнувся позаду.

Багаторазові падіння з дерева проводили до переломам кінцівок; один раз Джон потрапив в каналізаційний люк і пошкодив собі спину.

Серйозно травмував Ліна обвал шахти – але теж не смертельно. Відігратися на хлопці намагалася навіть природа: його не вбили три удари блискавки, він вижив замість утоплення в болоті, оговтався після знайомства з жителями багатьох хащ і водойм – на нього неодноразово нападали дикі звірі. Кішка, що впала з 7-го поверху, приземлилася саме на голову чоловіка і роздерла шкіру до черепа.

Перша пригода трапилася, коли Джону було всього 3 місяці – незрозумілим чином він випав з коляски. За дитинство 7 разів падав з коня, з тих пір на них не сідає. Але кінь його сильно копнув і покалічив, коли хлопчик проходив поруч.

Найдивовижніша і неймовірна подія з усіх на життєвому шляху Ліна – автобусна аварія. Вижити в ній виявилося дивом. Особливо враховуючи, що чоловік тільки-тільки виписався з лікарні і на цьому автобусі їхав додому після довгої реабілітації. У нього були зламані обидві руки. Це теж була п’ятниця 13-е.

Нехай доля цього британця і звучить комічно, подібних «пригод» не побажаєш нікому. Хочеться вірити, що тепер він живе мирним життям і більше не турбує лікарів і родичів черговим лихом. Відсутність екстрених новин про Джона Ліні тільки підтверджує те, що він нарешті навчився берегти себе.

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.