Онкохворі Алла Мазур та Яніна Соколова – як змінилося їхнє життя після діагнозу?

Алла Мазур - приклад для наслідування. Вона не тільки майстерно веде новини, але і стійко боролася зі страшною хворобою.

На жаль, людина не може заздалегідь дізнатися чи є у неї схильність до онкології, тому практично весь час пацієнт дізнається про хворобу вже на певній стадії її перебігу. Головне в цій ситуації – не опускати руки і продовжувати боротися. У цьому впевнена і телеведуча Алла Мазур, і її колега Яніна Соколова. Їм обом вдалося вилікуватися від цього тяжкого недугу практично не залишаючи знімальний майданчик.

Історія Яніни

 ""

Успішна телеведуча, за плечима якої безліч успішних рейтингових проектів одного разу шокувала – вона поборола рак. Розповісти про це Яніна вирішила після одужання, щоб не чути жалю по відношенню до себе. Однак поділилася інформацією телеведуча Яніна Соколова вельми чуттєво – вона розповіла, як після звістки про страшний діагноз вирішила багато працювати. Вона приходила зі зйомок додому, знімала перуку і довго плакала.

Завдяки силам, старанням і витримці все вийшло – хвороба відступила. Потім вона запустила проект “Я, Ніна “, націлений на те, щоб змінити відносини соціуму до онкохворих.

Історія Алли

Алла Мазур, яка переборола рак
Алла Мазур, яка переборола рак

Головна телеведуча країни, яку знають кілька поколінь, восени 2019 року приголомшила – починає важку боротьбу з раком. Початок шляху здавався жахливо складним, проте вже через півроку Мазур повідомила шанувальникам – хвороба переможена. Це все завдяки тому, що її вдалося виявити на ранній стадії. Алла і Яніна радять своїм фанатам пильно стежити за своїм здоров’ям, і тоді вдасться запобігти будь-яку недугу.

Обидві ці жінки стали прикладом для тисяч українців.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.