“Руки б відірвати такому фахівцю” – шанувальники не впізнали Олександру Захарову після пластики

57-річна Олександра, дочка легендарного режисера Марка Захарова - відома актриса театру і кіно, володарка звання Народна артистка РФ, вразила шанувальників змінами в своїй зовнішності.

Зірковий час юної Олександри, дочки дуже шанованого в СРСР, як тепер кажуть, культового режисера Марка Захарова, настав в момент виходу на екрани фільму “Кримінальний талант”. У ньому юна актриса з оригінальною зовнішністю і незвичайною манерою поведінки, дуже приваблива, зіграла роль дівчини-шахрайки, яка з глузуванням крутила досвідченими слідчими, як хотіла.

Олександра Захарова в фільмі "Кримінальний талант"
Олександра Захарова

На ті часи це був дуже сміливий фільм, тому і викликав величезний резонанс в суспільстві, а молода актриса стала дуже популярною. На неї буквально посипалися ролі в театрі і кіно. За 10 років вона зіграла в 33 фільмах.

Александра Захарова в фільмі "Кримінальний талант"
Александра Захарова в фільмі “Кримінальний талант”

А потім вона зникла з кіно і рідко з’являлася на сцені театру. Виявилося, що після розлучення з актором Володимиром Стекловим (9 років шлюбу, без дітей, він змінив), жінка пристрастилася до алкоголю. Тільки через кілька років друзям вдалося її витягнути з цієї ями і вона повернулася на сцену.

Александра Захарова после развода
Олександра Захарова після розлучення

А 2 роки тому вона знову надовго зникла. Причиною стала невдала пластика особи, яка її спотворила. Довелося робити корекцію, але все одно від колишньої краси мало що залишилося.

Захарова сильно змінилася
Захарова сильно змінилася
Олександра Захарова після пластики
Олександра Захарова після пластики

Плюс, жінка стала сильно косити через парез м’язів, пошкоджених під час пластики. Це особливо помітно на відео, яке днями в своєму Інстаграме виклав її колега по сцені Дмитро Пєвцов.

Коментарі не змусили себе чекати:

Треба ж як її перекосило!

Руки б відірвати таким косметологів треба!

Коментарі
Коментарі

Не одна актриса зіпсувала себе пластикою, але талант – він залишається!

 

 

 

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.