Померла легендарна актриса Ірина Скобцева – мама Федора Бондарчука Важлива новина

У родині відомого російського кінорежисера і продюсера Федора Бондарчука сталася трагедія - померла Ірина Скобцева, талановита актриса і мати Федора. Вона пішла з життя в 26-ту річницю смерті свого чоловіка - режисера Сергія Бондарчука.

Сумну новину повідомили на сторінці компанії Art Pictures. Легенді радянського кіно було 93 роки.

Причини смерті поки не розкриваються – наближені до сім’ї відповідають лаконічно, що обставини поки з’ясовуються.

 "Ірина

Тим часом шанувальники творчості Скобцевой залишають коментарі з глибоким співчуттям щодо втрати та побажаннями сил рідним актриси.

 "Ірина

Також в соціальних мережах можна знайти чимало постів-прощань, де автори згадують улюблені ролі Ірини Костянтинівною: вона подарувала нам яскравих персонажів з фільмів «Мері Поппінс, до побачення!», «Війна і мир», «Тихий дон» і «Вони билися за батьківщину ».

Місце і час похорону поки не повідомляються, але будуть відомі найближчим часом.

Схожі статті

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.